Prima pagină » Ieșire în familie, pe covorul roșu. Tom Hanks își adoră soția. Actorul de Oscar și stilata Rita Wilson, la petrecerea de dinaintea premiilor Grammy

Ieșire în familie, pe covorul roșu. Tom Hanks își adoră soția. Actorul de Oscar și stilata Rita Wilson, la petrecerea de dinaintea premiilor Grammy

de Roboțelul @ iDOR.info
iesire-in-familie,-pe-covorul-rosu-tom-hanks-isi-adora-sotia.-actorul-de-oscar-si-stilata-rita-wilson,-la-petrecerea-de-dinaintea-premiilor-grammy

Articol publicat 05 februarie 2024

A fost o ieșire în familie pentru Tom Hanks, Rita Wilson și fiul lor cel mare, la petrecerea de dinaintea galei premiilor Grammy 2024, organizată la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.

Actorul câștigător al premiului Oscar a aratat incredibil de elegant într-un costum negru, alături de stilata sa soție, Rita Wilson, și de fiul lor, Chet (33 de ani), la evenimentul găzduit de Clive Davis.

Mai toată seara, actorul în vârstă de 67 de ani nu și-a putut lua ochii de la de partenera sa de viață, la petrecerea plină de vedete. Starul din „Forest Gump” și Rita sunt căsătoriți de 36 de ani.

Pe covorul roșu, Rita a arătat șic într-o rochie cu decolteu adânc, la care a asortat bijuterii.

Tom Hanks și Rita Wilson, ca doi îndrăgostiți și după 36 de ani de căsnicie. Se distrează cel mai bine împreună

Legendara petrecere găzduită de Clive Davis are loc în fiecare an din 1976 încoace, în noaptea de dinaintea galei premiilor Grammy.

Pe invitații, s-au aflat numele a numeroase celebrități între care Serena Williams, Ice Spice, Paris Hilton, Rita Wilson, Julia Garner și membrii trupei Green Day.

Tom Hanks, într-o imagine rară alături fiul său Chet. Pare să fie prima dată când starul din „Forrest Gump” apare pe pagina de Instagram a băiatului său

Luna trecută, cuplul Hanks-Wilson a fost prezent la premiera „Masters of the Air”, alături de băieții lor, Chet și Truman (28 de ani).

World Premiere Of Apple TV+'s

Chet Hanks, Tom Hanks, Rita Wilson, Truman Hanks. Getty Images

Tom Hanks și fiul lui, Chet

Tom Hanks și fiul lui, Chet / Foto: Profimedia

Tom a lucrat ca producător executiv pentru acest serial, împreună cu prietenul și colaboratorul său de lungă durată Steven Spielberg.

Hanks mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară: Elizabeth (41 de ani) și Colin (46 de ani). Samantha Lewes și actorul din „Elvis” au divorțat în 1987. Lewes a murit în 2002.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ieșire în familie, pe covorul roșu. Tom Hanks își adoră soția. Actorul de Oscar și stilata Rita Wilson, la petrecerea de dinaintea premiilor Grammy

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă