Prima pagină » Inelul Galaxy Ring are o scăpare chiar în aplicaţia Samsung Good Lock

Inelul Galaxy Ring are o scăpare chiar în aplicaţia Samsung Good Lock

de Roboțelul @ iDOR.info
inelul-galaxy-ring-are-o-scapare-chiar-in-aplicatia-samsung-good-lock

Am tot scris pe final de an 2023 cu privire la planurile Samsung din zona de sănătate şi fitness, mai precis legat de faptul că ne vor oferi un inel inteligent. Acesta a fost confirmat la evenimentul Unpacked din ianuarie 2024, când a debutat Galaxy S24. Acum Galaxy Ring mai are o scăpare, tot prin intermediul Samsung.

Ştim că el e aşteptat când între trimestrul 2 şi 3 din 2024, cel mai probabil prin august, odată cu Galaxy Z Fold 6 şi Galaxy Z Flip 6. Sau mai târziu, prin septembrie, la IFA 2024. Acum produsul apare în aplicaţia Samsung Good Lock, din greşeală. E listat în zona cu widget de baterie, împreună cu alte dispozitive Samsung. 

Samsung

Precedentele scăpări au dezvăluit că Samsung va folosi pe Galaxy Ring senzori de top, care oferă tracking de sănătate avansat. La nivel de puls, SpO2, somn, paşi, poate şi EKG. Inelul va sosi în 3 finisaje diferite, dar acolo nu avem aşa multe detalii. Ştim că va fi disponibil în multiple mărimi (13 aparent) şi principalul său avantaj e că va fi mai comod să dormi cu el, pentru a îţi monitoriza somnul, decât cu un smartwatch clasic.

Se va sincroniza cu Samsung Health şi ar putea da şi notificări prin vibraţii discrete. Va concura cu Oura, Circular şi Amazfit Helio, iar preţul va fi pe măsură. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Inelul Galaxy Ring are o scăpare chiar în aplicaţia Samsung Good Lock

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google