Prima pagină » Inna, şedinţă foto îndrăzneaţă. Fanii au complimentat-o imediat, dar unii cred că a exagerat: „Prea mult!”

Inna, şedinţă foto îndrăzneaţă. Fanii au complimentat-o imediat, dar unii cred că a exagerat: „Prea mult!”

de Roboțelul @ iDOR.info
inna,-sedinta-foto-indrazneata.-fanii-au-complimentat-o-imediat,-dar-unii-cred-ca-a-exagerat:-„prea-mult!”

Artista Inna a făcut publică, sâmbătă, 17 februarie 2024, o ședință foto la care a luat parte pentru noua ei piesă muzicală. Fanii au complimentat ultimele apariții ale brunetei, însă unele voci au fost de părere că a exagerat cu ținuta. „Prea mult!”, s-au exprimat internauții. Foto

Inna a lansat o nouă piesă muzicală

Sâmbătă, 17 februarie 2024, cântăreața Inna a lansat o nouă piesă muzicală. Este vorba despre melodia Stuck in Limbo, produsă împreună cu VINAI și jayover. La piesă, cântăreața a ales să promoveze și un videoclip muzical ce a strâns, până la momentul redactării acestui articol, circa 63.000 de vizualizări.

Atât români, cât și străini au apreciat noua piesă muzicală a Innei, lansată în urmă cu doar o zi. Numărul aprecierilor primite de artistă la videoclipul muzical este ceva mai mic, în jur de 5.000. Ținând cont că nu au trecut decât câteva ore de la lansare, cifra este cât se poate de bună, ar spune unii.

Te-ar putea interesa și: Ce avere are Inna după 15 ani de muzică. Doar o vilă costă un milion de euro

Cu cine a colaborat pentru Stuck in Limbo

Potrivit informațiilor publicate pe rețelele sociale, noua piesă muzicală a fost scrisă de Brenda Russell, Scott Cutler, Jeff Hull, Ida Botten, Molly Irvine și Giacomo Uber, vocea principală fiind, bineînțeles, Inna. Nu este o noutate pentru nimeni că artista colaborează cu celebrități străine.

Bruneta a fost acompaniată, pe voce secundară, de Ida Martinsen Botten. Producția vocală a fost realizată de Giacomo Uber, tobele și clapele au fost interpretate de ndrea Vinai, Alessandro Vinai, Andy Dust, Giacomo Uber, piesa fiind mixată de Andy Dust.

Ședința foto organizată pentru clipul muzical

Așa cum am menționat, Inna și-a promovat noua piesă muzicală și printr-un clip video. Pentru a-l realiza, a participat la o ședință foto incendiară. Cântăreața s-a afișat în ipostaze care de care mai senzuale, unii apreciindu-i aparițiile, alții însă nu.

Inna/ Sursă: Facebook

După cum se poate vedea atât în videoclipul muzical, cât și în galeria foto a acestui material, Inna a purtat ținute sumare pentru a produce clipul noii sale piese. Artista s-a afișat într-un top scurt, verde, ce i-a lăsat zona inferioară a sânilor la vedere și slip negru, dar nu numai.

Inna s-a lăsat fotografiată în ipostaze senzuale, ce au făcut furori în mediul online. Corpul său a stârnit admirație din partea unora, care i-au apreciat tonusul muscular. Știm deja că Inna face multă activitate fizică, drept dovadă picioarele sale arată exemplar.

Te-ar putea interesa și: Imaginile cu care Inna a stârnit furia fanilor. Vedeta a lăsat prea mult la vedere: „Mai ai puțin și te afișezi fără sutien”

„Ia-ți și tu un trening pe tine”/ „Prea mult!”

Au fost însă, și voci care nu au susținut hotărârile Innei din ultima perioadă. La fel s-a întâmplat și acum. Cântăreața a ales de multe ori să se afișeze în lenjerie intimă, iar acest lucru nu este pe placul tuturor, după cum demonstrează și comentariile primite de vedetă.

„Penibilă…”/ „Mereu cu veverița la înaintare”/ „Tot în chiloți ai ajuns…”/ „Numai în chiloți umbli pe acolo. Ia-ți și tu un trening pe tine”/ „Prea mult!” – sunt doar câteva dintre reacțiile utilizatorilor online dezamăgiți de noile apariții ale cântăreței Inna.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Inna, şedinţă foto îndrăzneaţă. Fanii au complimentat-o imediat, dar unii cred că a exagerat: „Prea mult!”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă