Prima pagină » Isabela Roman, dar inedit de ziua sa. Ce cadou i-a făcut Oana: Sper să nu-l piardă

Isabela Roman, dar inedit de ziua sa. Ce cadou i-a făcut Oana: Sper să nu-l piardă

de Roboțelul @ iDOR.info
isabela-roman,-dar-inedit-de-ziua-sa.-ce-cadou-i-a-facut-oana:-sper-sa-nu-l-piarda

Oana Roman a devenit deja una dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz, și pe zi ce trece reușește să evolueze și să le împărtășească fanilor din reușitele sale, dar și detalii din viața personală. Recent, vedeta a dezvăluit cadoul oferit de ziua fiicei sale, Isabela. Ce „avertizare” a primit micuța din partea mamei sale. 

Oana și Isabela / foto: social media

În decursul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă definitv, însă mereu îi va lega fiica lor, Isabela, pe care ea o crește așa cum știe și poate mai bine. Copila a primit drept cadou de ziua sa de naștere un nou telefon, după ce în trecut a avut parte de un episod neplăcut atunci când și-a pierdut vechiul telefon în aeroport. 

Oana Roman, cadou inedit de ziua fiicei sale 

Cu ocazia zilei de naștere a Isabelei, mama sa a decis să-i îndeplinească dorința arzătoare de a primi cadou un telefon. Oana Roman nu a mai stat pe gânduri, și a decis să-și facă fetița fericită. 

Vedeta a ținut să precizeze că i-a transmis fiicei sale să aibă grijă de noul telefon, deoarece nu intenționează să-i cumpere altul.

„I-am făcut surpriză și i-am luat cadou de ziua ei un telefon. Și-a dorit iPhone și i-am spus că acesta este ultimul pe care îl iau. Sper să nu-l piardă”, a fost mesajul transmis de Oana Roman în dreptul fotografiei cu pricina, de pe InstaStory. 

Cadoul primit de Isabela / foto: Instagram

Cadoul primit de Isabela / foto: Instagram

Oana și Isabela au bifat o nouă vacanță 

În continuarea story-ului cu telefonul, observăm pe Instagramul vedetei imagini care ne anunță că pleacă într-o nouă vacanță. Liniștea vedetei a fost distrusă la scurt timp de la îmbarcarea în avion, acolo unde mereu, spunea ea, se confruntă cu agitația oamenilor care se pregătesc să își ocupe locurile. 

„Felul în care țipă, urlă, se agită și se comportă oamenii când se îmbarcă în avion”, a mai scris vedeta, pe story. 

Ce categorie de oameni o deranjează pe Oana / foto: Instagram

Ce categorie de oameni o deranjează pe Oana / foto: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Isabela Roman, dar inedit de ziua sa. Ce cadou i-a făcut Oana: Sper să nu-l piardă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google