Prima pagină » Își revine spectaculos! Kate Middleton s-a ridicat din pat și a plecat într-o mini-vacanță cu familia

Își revine spectaculos! Kate Middleton s-a ridicat din pat și a plecat într-o mini-vacanță cu familia

de Roboțelul @ iDOR.info
isi-revine-spectaculos!-kate-middleton-s-a-ridicat-din-pat-si-a-plecat-intr-o-mini-vacanta-cu-familia

După o săptămână complicată pentru familia regală britanică, în care Palatul Buckingham ne-a anunțat că Regele Chrles a fost diagnosticat cu cancer, nora acestuia, Prințesa de Wales, face mari progrese post-operatorii – a părăsit, pentru prima dată, Windsor de când a fost externată din spital.

Semne clare că Prințesa Catherine se simte mai bine sunt faptul că, ieri dimineață, ea i-a însoțit pe Prințul William și pe cei trei copii ai lor într-o mini-vacanță la Sandringham, din Norfolk, tocmai acolo unde se recuperează Regele Charles al III-lea după prima doză de tratament administrată.

„Catherine se recuperează bine!”, dezvăluie o sursă în DailyMail. „De-abia aștepta să mai schimbe puțin decorul, iar acum o să se poată relaxa la Norfolk în timp ce copiii își consumă energia cu William”, a continuat acesta.

Kate Middleton a fost externată în urmă cu 12 zile din The London Clinic, unde a petrecut două săptămâni. În comunicatul de presă emis de Palatul Kensington, un reprezentant de-ai prințesei de 42 de ani a declarat, pe 17 ianuarie, că „în urma recomandărilor medicale, este puțin probabil ca Prințesa de Wales să se întoarcă la îndatoririle regale mai devreme de Paști”.  

Kate Middleton, tandră cu Prințul Louis, Getty (2) jpg

De când s-a externat, fără să fie fotografiată, Catherine s-a aflat la Adelaide Cottage, casa cu patru dormitoare pe care ea și familia ei o au în Windsor Home Park. Cei trei copii ai ei, Prințul George (10), Prințesa Charlotte (8) și Prințul Louis (5), urmează toți cursurile școlii Lambrook, aflată la 15 minute distanță cu mașina de Berkshire.

Prințul Harry n-a fost invitat la Sandringham, în vizita sa scurtă în Marea Britanie, și a trebuit să se întâlnească cu tatăl lui, Regele Chalres al III-lea și soția acestuia, Regina Camilla, la Clarence House, însă Kate și restul familiei sale îl pot vizita pe Charles la Sandringham atunci când medicul acestuia îi permite scurte vizite.

Mai multe pentru tine…

Regele Charles a început tratamentul marți, pe 6 februarie, cu toate că palatul n-a oferit niciun detaliu privind felul de cancer pe care îl are. O și mai mare secretomanie s-a făcut în jurul diagnosticului Prințesei de Wales, care a suferit o intervenție chirurgicală majoră la nivel abdomenului și asta e tot ce știm.

Oricum, important e că pacienta regală își revine spectaculos și că a putut să se ridice din pat pentru a petrece câteva zile relaxante cu soțul ei grijuliu și cei trei copii ai lor!

Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Imaginea 1/5: Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

foto – GettyImages, Profimedia, Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Își revine spectaculos! Kate Middleton s-a ridicat din pat și a plecat într-o mini-vacanță cu familia

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă