Prima pagină » Jenna Ortega, adevărul despre scenele intime filmate cuMartin Freeman, în vârstă de 52 de ani: A fost confortabil și sigur

Jenna Ortega, adevărul despre scenele intime filmate cuMartin Freeman, în vârstă de 52 de ani: A fost confortabil și sigur

de Roboțelul @ iDOR.info
jenna-ortega,-adevarul-despre-scenele-intime-filmate-cumartin-freeman,-in-varsta-de-52-de-ani:-a-fost-confortabil-si-sigur

Articol publicat 08 februarie 2024

Jenna Ortega, actrița în vârstă de 21 de ani, cunoscută pentru rolul din Wednesday, a fost protagonista unor scene intime destul de explicite în filmul „Miller’s Girl”, în care joacă alături de Martin Freeman, în vârstă de 52 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi actori nu a fost o problemă în timpul filmărilor, asta pentru că au avut întotdeauna lângă ei un coordonator de intimitate. 

În peliculă, Jenna o interpretează pe Cairo Sweet, o studentă în vârstă de 18 ani, în timp ce Martin joacă rolul profesorului ei, Jonathan Miller. După apariția filmului, spectatorii au judecat scena în care tânăra actrița se află în ipostaze intime cu un bărbat cu 31 de ani mai în vârstă decât ea, însă echipa de producție a filmului îi asigură că totul a fost monitorizat, iar vedeta din „Wednesday” s-a simțit „confortabilă și sigură” pe tot parcursul scenelor. 

Citește și: Cum a reacționat Jenna Ortega după ce s-a spus că are o relație cu Johnny Depp: „Lăsați-ne în pace”

Coordonatorul pentru intimitate, Kristina Arjona, a dezvăluit într-un interviu pentru DailyMailJenna a fost informată cu privire la scenele intime și a insistat că nu a existat niciun moment în care au fost „depășite granițele”. 

Jenna Ortega și Martin Freeman în Miller's Girl/ Profimedia

Jenna Ortega și Martin Freeman în Miller’s Girl/ Profimedia

„Au fost mulți, mulți oameni de-a lungul acestui proces care s-au asigurat că Jenna se simțea confortabilă și ea a fost hotărâtă și foarte sigură că își dorește să facă asta”, a spus Kristina. „Munca mea este să-i susțin deciziile. Mă adaptez indiferent de nivelul de confort al actorilor mei, mai ales la o producție ca aceasta unde există o diferență mare de vârstă între actori. Sunt foarte conștientă de talentul meu de a mă asigura că ne verificăm în mod constant și că nu se depășesc granițele în niciun moment. Și, din nou, mă asigur că actorii își dau consimțământul pe tot parcursul filmărilor”.  

Filmul se centrează pe relația dintre Cairo și Jonathan, care ajunge să fie una complexă și nepotrivită, după ce Cairo alege să scrie o poveste erotică atunci când primește o temă de la profesorul ei. 

Citește și: Jenna Ortega a renunțat la stilul „Wednesday” și a optat pentru un look mult mai strălucitor. Cum a apărut actrița la premiile Harper’s Bazaar

Kristina a mai spus, de asemenea, că Jenna și Martin au simulat scenele intime îmbrăcați, pentru a se asigura că sunt confortabili, înainte de a filma fără haine. „Pentru acest film, în special, din cauza sensibilității conținutului, au avut câteva variante diferite ale modului în care doreau să filmeze aceste scene, astfel încât publicul să le poată viziona la proiecțiile de testare pentru a vedea dacă era prea mult”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, după lansarea filmului au existat o mulțime de spectatori care și-au arătat disprețul față de scenele intime care au fost adăugate în film: „Sunt inconfortabil”/ „Toate aceste scene în care diferența de vârstă dintre personaje e uriașă mă scârbesc. M-am săturat de asta”.

Au existat, de asemenea, și spectatori care i-au luat apărarea actriței: „Oamenii trebuie treacă peste faptul că Jenna este Wednesday Adams și să realizeze că este o femeie adultă care explorează roluri serioase. Este o actriță talentată”. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jenna Ortega, adevărul despre scenele intime filmate cuMartin Freeman, în vârstă de 52 de ani: A fost confortabil și sigur

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google