Prima pagină » Lucy Lawless, Renee O'Conner și Ted Raimi, reuniune la mai bine de 20 de ani de la „Xena, prințesa războinică”. Xena, Gabrielle și Joxer, într-o poză de milioane

Lucy Lawless, Renee O'Conner și Ted Raimi, reuniune la mai bine de 20 de ani de la „Xena, prințesa războinică”. Xena, Gabrielle și Joxer, într-o poză de milioane

de Roboțelul @ iDOR.info
lucy-lawless,-renee-o'conner-si-ted-raimi,-reuniune-la-mai-bine-de-20-de-ani-de-la-„xena,-printesa-razboinica”.-xena,-gabrielle-si-joxer,-intr-o-poza-de-milioane

Articol publicat 07 februarie 2024

Din 1995, timp de șase sezoane, pe ecranele din multe țări ale lumii a apărut un serial care s-a dovedit a fi un fenomen. „Xena, prințesa războinică” a fascinat milioane de telespectatori, inclusiv din România. Protagonista Xena, jucată de Lucy Lawless și prietena ei fidelă,  Gabrielle (Renee O’Connor), s-au reunit zilele trecute, cu ocazia unui eveniment dedicat fanilor serialului. Nu au fost doar ele, ci și Joxer, interpretat de Ted Raimi.

Serialul „Xena, prințesa războinică” a fost plasat în urma cu câțiva ani de revista TV Guide pe locul 9 în „25 Top Cult Shows Ever”. Show-ul a devenit unul din cele mai apreciate, iar aventurile frumoasei războinice au marcat generații de telespectatori, care au crescut urmărind-o pe Xena la televizor.

Ce face Lucy Lawless acum

Lucy Lawless

Lucy Lawless, ianuarie 2024 / Foto: Profimedia

În prezent, Lucy Lawless, care are aproape 56 de ani, lucrează la al patrulea sezon al serialului „My Life Is Murder”. Joacă rolul Alexei Crowe, un detectiv privat care rezolvă crime. Dacă primul sezon s-a filmat în Australia, în următoarele, priveliștile splendide sunt cele din Noua Zeelandă, țara natală a lui Lawless.

Citește și: Kevin Sorbo, protagonistul serialului Hercule, spune că a fost pus pe “lista neagră” de la Hollywood din cauza credințelor sale creștine și politice

Mai mult, Lucy a fost atrasă și de partea de regie. În ianuarie 2024, și-a prezentat, la Sundance Film Festival, primul ei film, documentarul „Never Look Away”, despre povestea unei corespondente CNN de război, fotojurnalista Margaret Moth.

Pentru Renee O’Connor, rolul lui Gabrielle a fost cel mai important din carieră

Renee O'Connor

Renee O’Connor, la 52 de ani / Foto: Instagram realreneeoconnor

Dacă rolul principal din „Xena” a devenit unul emblematic pentru Lucy Lawless, nici în cazul altor actori implicați în proiect situația nu a fost diferită. Pentru Renee O’Connor, acum în vârstă de 53 de ani, rolul lui Gabrielle rămâne cel mai important din carieră. 

„Xena:The Warrior Princess”, Lucy Lawless și Renee O’ Connor, 1995 / Foto: Profimedia

Actrița originară din Texas a fost descoperită în „Hercules”, când avea 24 de ani și apoi a primit rolul din „Xena”, devenind o variantă feminină a lui Iolaus, bunul prieten al zeului. Deși mulți au crezut că va avea o carieră de succes în Cetatea Filmului, după apariția din „Xena”, Renee a primit roluri doar în filme de categorie B sau seriale mici, care nu i-au mai oferit șansa de a se face remarcată. Renne are și o companie de producție și una de teatru, House of Bards Theatre Company.

renee o'connor

Renee O’Connor, la 52 de ani / Foto: Instagram realreneeoconnor

Ocazional, ea se mai întâlnește cu Lucy Lawless, colega ei din serial, cu care a păstrat o frumoasă prietenie pe care nostalgicii o apreciază pe rețelele de socializare. Zilele trecute, însă, cele două s-au pozat cu un alt fost coleg din „Xena, prințesa războinică”, Ted Raimi, cel care l-a interpretat pe Joxer.

Citește și: Cum arată și ce face astăzi, la 45 de ani, Keri Russell, frumoasa cu chip angelic din serialul “Felicity”. Are trei copii și se pregătește să joace într-un serial, după patru ani de pauză

Ted Raimi, Joxer din „Xena, prințesa”, e aproape neschimbat

Theodore (Ted) Raimi are astăzi 58 de ani, însă nu este cu mult schimbat față de perioada în care a jucat în „Xena”, serie produsă de fratele lui, Sam Reimi. A jucat, între 2002 și 2007 în trei „Spider-Man”, în rolul lui Ted Hoffman, când Tobey Maguire era Peter Parker/Spider-Man. A mai apărut în comedia horror „Ash vs. Evil Dead”, dar a mai avut roluri minore și în „Baywatch”, „Supernatural”, „Intruder”, „Candyman” sau „Drag Me to Hell”.

Ted Raimi

Ted Raimi, 2019 / Foto: Profimedia

În „Xena, prințesa războinică”, era un autonumit războinic, deloc priceput în luptă. Mai mult le încurca și le enerva foarte tare pe Xena și Gabrielle, însă avea o inimă de aur. A apărut în 42 de episoade între 1996 și 2001. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lucy Lawless, Renee O'Conner și Ted Raimi, reuniune la mai bine de 20 de ani de la „Xena, prințesa războinică”. Xena, Gabrielle și Joxer, într-o poză de milioane

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google