Prima pagină » Margaret Qualley are aceeași energie molipsitoare ca a mamei sale. Fiica lui Andie MacDowell, una dintre cele mai de succes tinere actrițe de la Hollywood

Margaret Qualley are aceeași energie molipsitoare ca a mamei sale. Fiica lui Andie MacDowell, una dintre cele mai de succes tinere actrițe de la Hollywood

de Roboțelul @ iDOR.info
margaret-qualley-are-aceeasi-energie-molipsitoare-ca-a-mamei-sale.-fiica-lui-andie-macdowell,-una-dintre-cele-mai-de-succes-tinere-actrite-de-la-hollywood

Articol publicat 29 februarie 2024

Margaret Qualley este „extrem de mândră” de succesul mamei ei, Andie MacDowell, și recunoaște că actrița din „Groundhog Day” a inspirat-o să „aibă visuri mari” legate de propria ei carieră: „Mi-a arătat că cerul e limita”.

Margaret Qualley a lăudat-o public pe Andie (65 de ani) pentru cariera ei incredibilă și a mărturisit că aceasta a influențat-o să aspire la propriul succes. Actrița în vârstă de 29 de ani este cel mai mic copil al starului anilor ’90 și al fostului ei soț Paul Qualley.

The National Women's History Museum's 8th Annual Women Making History Awards

Rainey Qualley, Andie MacDowell, Margaret Qualley. Getty Images

Margaret a călcat pe urmele celebrei ei mame în a-și construi o carieră de succes la Hollywood, apărând deja în filme premiate precum The Nice Guys, Once Upon a Time in Hollywood și Poor Things. Margaret a prins, de asemenea, nominalizări la Globurile de Aur și la premiile Emmy pentru rolurile din Maid și Fosse/Verdon.

Andie MacDowell, într-o zi obișnuită, când nu apare pe covorul roșu. Actrița, fotografiată pe străzile din cartierul ei

Apărând pe coperta noii ediții a revistei Elle UK, Qualley a punctat etica în muncă a mamei ei.

„Am fost întotdeauna extrem de mândră de mama mea. Meseria ei a contat întotdeauna foarte mult pentru ea. Este atât de muncitoare”.

„Și cred că am reușit întotdeauna să visez atât de sus în mare parte datorită succesului ei. Mi-a arătat că cerul este limita”, a povestit ea.

Margaret Qualley. Cannes. Premiera „Stars At Noon”. Getty Images

Margaret Qualley, despre Jack Antonoff: La scurt timp după ce ne-am cunoscut am avut un sentiment sigur, conștient, că el va fi soțul meu

Margaret a făcut câteva dezvăluiri și despre relația specială pe care o are cu soțul său, Jack Antonoff, cu care s-a căsătorit în august anul trecut. A fost dragoste la prima vedere și a știut după scurt timp că-și va uni destinul cu producătorul muzical într-o zi.

„Îl cunoscusem pe Jack de două săptămâni și m-am îndrăgostit până peste cap. Aveam un sentiment sigur, conștient, că el va fi soțul meu”.

„Vorbeam despre Jack și îi spuneam directoarei de creație de la Chanel, Virginie Viard: Cred că tocmai am întâlnit un bărbat cu care mă voi căsători. Și, Virginie, dacă am dreptate, îmi vei face rochia de mireasă. Dă-mi doi ani…”.

Margaret a adăugat: „Întotdeauna mi-am dorit să fiu căsătorită. Eram acea fetiță care se plimba cu sora ei visând la nunțile noastre sau imaginându-ne cum vor fi soții noștri.

'Poor Things' Film Premiere, DGA Theater, New York, USA - 06 Dec 2023

Margaret Qualley și Jack Antonoff. Profimedia

Margaret și Jack, de multă vreme producător și colaborator al lui Taylor Swift, și-au jurat dragoste pentru totdeauna într-o ceremonie fastuoasă în New Jersey. Alături de ei au fost mulți invitați celebri, inclusiv Taylor, Lana Del Rey, Cara Delevingne, Channing Tatum și Zoe Kravitz.

Într-un alt interviu, cu Harper’s Bazaar, fiica lui Andie a spus: „Sunt atât de fericită că mi-am găsit persoana. Și este real. Este uimitor. Este cel mai bun sentiment din lume. Sunt atât de emoționată. Vreau doar să fac totul cu Jack. Într-o zi îmi doresc copii, nu acum pentru că vreau să continui să fac filme. Și cam asta e tot ce știu”.

Ea a completat: „Până cu o lună înainte să-l cunosc pe Jack, nu am avut niciodată mobilă. Mereu găseam aceste apartamente micuțe și mă mutam dintr-un loc în altul cu o saltea pe jos și o lampă Ikea. Nu mi-am făcut niciodată o casă. Nu mi-a păsat. Mă interesau doar filmele. Foloseam subsolul casei surorii mele din L.A. pentru a-mi păstra lucrurile”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Margaret Qualley are aceeași energie molipsitoare ca a mamei sale. Fiica lui Andie MacDowell, una dintre cele mai de succes tinere actrițe de la Hollywood

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google