Prima pagină » MWC 2024: Singura tabletă cu ecran 3D fără ochelari vine de la ZTE – Nubia Pad 3D II

MWC 2024: Singura tabletă cu ecran 3D fără ochelari vine de la ZTE – Nubia Pad 3D II

de Roboțelul @ iDOR.info
mwc-2024:-singura-tableta-cu-ecran-3d-fara-ochelari-vine-de-la-zte-–-nubia-pad-3d-ii

Chiar dacă pare că telefonul pliabil Flip sau Music Phone-ul au fost punctele cheie de atracţie de la MWC 2024 la standul ZTE, se pare că de fapt noua lor tableta a fost senzaţia principală. 

La MWC 2024 ZTE a dezvăluit tableta Nubia Pad 3D II, care combină tehnologiile 5G şi AI pentru a oferi o experienţă 3D fără ochelari. Noua tabletă oferă îmbunătăţiri faţă de modelul Nubia Pad 3D de acum un an, cu un salt de 80% în rezoluţia 3D şi o dublare a luminozităţii 3D.

Brandul afirma că a folosit o procesare AI avansat şi tehnologie 3D imbunatita a display-ului alături de lentile cu cristal lichid, pentru a oferi imagini foarte vii şi realiste. Un engine pe bază de AI, cu funcţii de eye tracking şi unghi de vizualizare de 86 de grade fac experiența 3D foarte lină şi accesibilă fără a fi nevoie de ochelari speciali.

Nubia Pad 3D II vine cu o tehnologie specială Neovision 3D Anytime, care foloseşte algoritmi AI pentru a converti conţinut 2D în 3D în timp real. Asta înseamnă că poţi vizualiza fotografii, video-uri, jocuri şi face streaming media în 3D cu uşurinţă. La standul de la MWC erau oferite aplicaţii medicale, precum prezentarea unor organe cu probleme în 3D pe ecran, de la inima la ficat, rinichi, creier.

Specificaţiile tabletei includ un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, alături de RAM LPDDR5X şi stocare UFS 4.0. Avem parte şi de un ecran de 12.1 inch 2.5K, cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli şi cu refresh rate de 144 Hz. Tableta are difuzoare quad, DTS: X ultra, pentru sunet 3D imersiv, reducere a zgomotului cu microfoane duale şi o baterie de 10.000 mAh cu încărcare la 66W. 

Are şi tehnologie 5G. Încă nu avem detalii despre preţ şi disponibilitate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: MWC 2024: Singura tabletă cu ecran 3D fără ochelari vine de la ZTE – Nubia Pad 3D II

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă