Prima pagină » Nicola Peltz, debut regizoral, susținut de soacra Victoria Beckham. Ce a spus nora despre ea

Nicola Peltz, debut regizoral, susținut de soacra Victoria Beckham. Ce a spus nora despre ea

de Roboțelul @ iDOR.info
nicola-peltz,-debut-regizoral,-sustinut-de-soacra-victoria-beckham.-ce-a-spus-nora-despre-ea

Deși mult timp au fost alimentate zvonuri că cele două femei din viața lui Brooklyn Beckham nu s-ar înțelege, iată că se reconfirmă. Nora și soacra se înțeleg de minune.

Nicola Peltz Beckham este recunoscătoare pentru prietenii și familia care o susțin! În timp ce se afla la premiera filmului „Lola” din Los Angeles, sâmbătă seara, modelul și actrița Nicola Peltz Beckham a discutat cu Access Hollywood despre debutul ei regizoral în noul film Lola, dar și despre în care și-a inserat propria viață în poveste.

Tânăra în vârstă de 29 de ani a povestit, de asemenea, cât de bine s-a simțit susținută de oamenii ei dragi: soțul Brooklyn Beckham, prietena ei apropiată Selena Gomez, cumnatul Cruz Beckham și mai ales soacra Victoria Beckham.

Victoria Beckham, Cruz, Brooklyn și Nicola Peltz, Getty

Imaginea 1/10: Victoria Beckham, Cruz, Brooklyn și Nicola Peltz, Getty

Cele două nu s-au ferit de etalări publice ale afecțiunii reciproce, iar nora a subliniat un aspect important: la premieră, ținuta i-a fost asigurată de Victoria Beckham, o cunoscută designer vestimentar. Este de notorietate zvonul care s-a vehiculat imediat după nuntă, cum că soția lui David Beckham s-ar fi simțit ofensată că nora sa nu a solicitat-o pentru rochia de mireasă.

Însă toate bune când se termină cu bine. Cele două doamne acum sunt prietene la cataramă: „Victoria este aici în seara asta și înseamnă totul pentru mine. Ea mi-a făcut ținuta. Mi-a personalizat acest look frumos și sunt atât de fericită că o am aici în seara asta”, a spus Nicola Peltz. „Lola” urmează să apară în cinematografe pe 9 februarie.

Nicola este o adevărată răsfățată a sorții, fiica fostului model Claudia Heffner cu impresarul Nelson Peltz, care, potrivit Forbes, are o avere de 1.400 de milioane de euro!

Nicola Peltz Nelson jpg

Nicola s-a bucurat de viaţa glamouroasă cu mult înainte de a-l cunoaşte pe mai tânărul cu 4 ani decât ea Brooklyn Beckham. Averea a fost adunată în timp, de generaţii. Bunicul lui Nelson a avut o firmă de aprovizionare a multor restaurante din New York, iar Nelson a debutat în afaceri cu o firmă de camioane. Ulterior a dezvoltat linia începută de bunicul lui, cu o companie distribuitoare de alimente congelate – devenită în timp mamutul Triangle Industries, pe care l-a vândut în 1989 pentru 840 de milioane de dolari. Azi, Peltz este în boardul unor companii precum Procter & Gamble, Sysco şi The Madison Square Garden Company. Stilul de viaţă al familiei Peltz a fost şi este unul pe măsura banilor, cu două avioane private şi mai multe case, Nicola fiind cu adevărat răsfăţată de tatăl ei (foto jos). Cu 3 căsnicii la activ, Nelson are 10 copii – dintre care opt dăruiţi doar de Claudia! Cuplul locuieşte într-o vilă cu 27 de camere în Bedford. Dar nu sunt lipsiţi de controverse, ştiută fiind susţinerea lui Nelson pentru Donald Trump, pentru care a condus şi campanii de strângere de fonduri.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nicola Peltz, debut regizoral, susținut de soacra Victoria Beckham. Ce a spus nora despre ea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google