Prima pagină » Noul PC Manager de la Microsoft ar putea încetini computerele, fix invers față de ceea ce s-a dorit a fi! – Arena IT

Noul PC Manager de la Microsoft ar putea încetini computerele, fix invers față de ceea ce s-a dorit a fi! – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
noul-pc-manager-de-la-microsoft-ar-putea-incetini-computerele,-fix-invers-fata-de-ceea-ce-s-a-dorit-a-fi!-–-arena-it

Numai ce a fost lansat cu surle și trâmbițe ca find soluția ideală pentru a vă face computerul mai rapid că aflăm că face fix invers!

Microsoft PC Manager vine cu o opțiune de „curățare profundă”. Aceasta are ca scop să vă verifice PC-ul și să elimine toate fișierele care nu mai sunt necesare, eliberând astfel spațiu și accelerând performanța sistemului. Problema este că, de fapt, această opțiune ar putea sfârși prin a vă face PC-ul Windows mai lent.

Noul PC Manager de la Microsoft ar putea încetini computerele, fix invers față de ceea ce s-a dorit a fi!

Acest lucru se datorează faptului că opțiunea de curățare profundă șterge toate fișierele din folderul Prefetch al computerului. Sistemul folosește acest folder pentru a salva informații despre aplicațiile pe care le executați, astfel încât acestea să pornească mai repede data viitoare când le executați. Nu sunt fișiere esențiale, dar sunt utile pentru ca PC-ul dumneavoastră să se miște rapid, lucru care se duce rapid pe apa sâmbetei atunci când PC Managerul curăță toate fișierele de acolo. Și, deși economisește spațiu pe disc, încetinește funcționarea generală a PC-ului.

Dacă vă decideți să utilizați PC Manager, este recomandat să nu-i spuneți să efectueze o curățare profundă (deep clean se numește) pentru a evita această problemă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noul PC Manager de la Microsoft ar putea încetini computerele, fix invers față de ceea ce s-a dorit a fi! – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă