Prima pagină » Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, dezminte zvonurile că ar fi milionară: Am devenit vedetă, fără voia mea. Nu mai bag pe nimeni în seamă

Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, dezminte zvonurile că ar fi milionară: Am devenit vedetă, fără voia mea. Nu mai bag pe nimeni în seamă

de Roboțelul @ iDOR.info
nuti,-bona-facuta-celebra-de-anamaria-prodan,-dezminte-zvonurile-ca-ar-fi-milionara:-am-devenit-vedeta,-fara-voia-mea.-nu-mai-bag-pe-nimeni-in-seama

După o lungă perioadă, show-ul Anamariei Prodan a revenit cu un nou sezon pe micile ecrane. Viața familei sale s-a schimbat, dar și a bonei sale, Nuți. Ea este alături de impresară de ani întregi și a urmat-o peste tot. În timpul în care emisiunea vedetei a lipsit de la televizor, s-au zvonit mai multe lucruri despre ea. cât și despre bona copiilor săi. Unul dintre cele care au făcut furori este acela că și-ar fi cumpărat o casă de lux în Dubai.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Nuți. Cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane: „E familia mea. Mi-a fost dor și le-a fost dor”

Acum a venit momentul ca Nuți să spună adevărul. Spre surprinderea multora, ea a spus că nimic din ce s-a scris despre banii pe care îi are nu este adevărat. Bona copiilor Prodancăi a dezvăluit că unele articole din presă sunt adevărate, dar cele mai multe sunt false. Ea a precizat că joacă des la Loto, însă până în acest moment nu a câștigat, deși și-ar dori să fie milionară.

„Eu sunt aceeași, nu m-am schimbat cu nimic. Sunt măritată. Am devenit vedetă, fără voia mea. Ana m-a împins de la spate. De multe ori mergi pe stradă și nu vrei să fii recunoscut. Câte știri mondene, multe adevărate, multe neadevărate, dar ne asumăm. Au fost niște știri legate de faptul cp m-am mutat în Dubai, că mi-am luat casă de milioane de euro. Sinceră să fiu, pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă. Cine știe, poate câștig. Nu mai bag pe nimeni în seamă”, a declarat Nuți, la Antena Stars.

Citește și: Anamaria Prodan se declară fană a boxului: „Întotdeauna am avut dragostea asta pentru sporturile dure, dar elegante”

Chiar dacă anii au trecut, prietenia dintre Anamaria Prodan și Nuți a rămas aceeași. Bona este prezentă și în sezonul „Punct și de la capăt” și o va urma pe vedetă în toate locurile spectaculoase din lume.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, dezminte zvonurile că ar fi milionară: Am devenit vedetă, fără voia mea. Nu mai bag pe nimeni în seamă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type