Prima pagină » Nutrino Lab revoluția în nutriție inteligentă

Nutrino Lab revoluția în nutriție inteligentă

de Roboțelul @ iDOR.info
nutrino-lab-revolutia-in-nutritie-inteligenta

Nutrino Lab – o nouă marcă pe piața produselor sănătoase, specializată în producerea de piureuri din fructe și legume. Tehnologia unică de preparare constă în prelucrarea fructelor și legumelor astfel încât să fie păstrate toate valorile nutriționale, vitaminele și mineralele, fără aditivi.

Acest produs inovator, într-un design vibrant, este destinat celor ce aleg să consume ce e mai bun, pentru cei ce doresc să se hrănească corect și să aibă grijă de silueta lor, deoarece nu conține zahăr adăugat și gluten. 

Există două linii de produse – piureuri Nutrino Lab din fructe și legume, precum și piureuri pe bază de ovăz. Piureurile din fructe și legume sunt create pentru iubitorii de mixuri tradiționale de fructe, dar și pentru cei deschiși la arome tropicale. Linia de piureuri pe bază de fulgi de ovăz – este o comoară de vitamine benefice, completată cu semințe de in și semințe de chia. Suntem siguri că veți găsi piureul pe placul dumneavoastră.

Pentru cine este potrivit piureul Nutrino Lab? Sincer vorbind – pentru toți, dar ne-am dori să evidențiem câteva categorii:

• Sportivilor

• Veganilor

• Adolescenților

• Femeilor însărcinate

• Copiilor de la vârsta de doi ani

Piureul este comod de consumat în drum, de gustat înainte de antrenament, de potolit pofta de ceva dulce interzis, de oferit copilului în timpul unei plimbări active.

În laboratorul Nutrino Lab se folosesc fructe și legume de la producători certificați, care ulterior sunt transformate în piureuri în ambalaj „pocnit”. Acest tip de ambalaj este ecologic, nu are un impact dăunător asupra conținutului, fiind și foarte practic în utilizare. Piureul Nutrino Lab este o gustare ușoară și o alternativă minunată la snacks-urile nocive.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nutrino Lab revoluția în nutriție inteligentă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google