Prima pagină » O dragoste ca a lor e rară. Julia Roberts, fotografie plină de tandrețe alături de soțul ei și declarație dulce de iubire: „Bărbatul care ne luminează lumea”

O dragoste ca a lor e rară. Julia Roberts, fotografie plină de tandrețe alături de soțul ei și declarație dulce de iubire: „Bărbatul care ne luminează lumea”

de Roboțelul @ iDOR.info
o-dragoste-ca-a-lor-e-rara.-julia-roberts,-fotografie-plina-de-tandrete-alaturi-de-sotul-ei-si-declaratie-dulce-de-iubire:-„barbatul-care-ne-lumineaza-lumea”

Articol publicat 01 februarie 2024

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, Julia Roberts are și o viață de familie împlinită. De peste două decenii este căsătorită cu directorul de imagine Danny Moder, alături de care are trei copii. 

Cu ocazia zilei de naștere a partenerului său, actrița din „Pretty Woman” a postat o imagine plină de iubire pe Instagram și o declarați scurtă, dar care a cuprins în ea prețuirea ei. În brațele lui Danny, cu privirea țintă în ochii lui și cu zâmbetul pe buze, Julia se arată fericită și îndrăgostită, sentimente împărtășite și de soțul ei.

„La mulți ani acestui bărbat minunat care ne luminează lumea”, a scris Roberts în dreptul pozei cu care și-a sărbătorit partenerul de viață. Danny Moder a împlinit 55 de ani.

Citește și: Julia Roberts și Danny Moder, gesturi tandre pe un iaht în Italia. „Frumușica”, imagini rare în costum de baie și pantaloni scurți

julia roberts si sotul

Julia Roberts și soțul ei, Danny Moder / Foto: Instagram

Recent, deși „zgârcită” când vine vorba de detaliile legate de viața de familie, Juli a făcut câteva frumoase declarații despre soțul ei. „Totul începe cu Danny Moder. El este persoana noastră și, în cel mai frumos mod posibil, căpitanul vasului nostru. Pentru mine, înțelegerea profundă a vieții a început cu adevărat odată cu el”, a spus Roberts într-un interviu dat Hodei Kotb. „Cred că e important să te căsătorești cu persoana potrivită. Un detaliu mare în viața de zi cu zi sunt săruturile de sosire și de plecare. Încercați și voi pentru o săptămână. De fiecare dată când spuneți bună dimineața, dați un sărut și o îmbrățișare”, a continuat ea.

Citește și: De ce refuză Julia Roberts să apară nud în filme. Actrița e fermă când vine vorba de asta: “Cu siguranță nu o să o fac acum”

Dacă Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din lume, nici Danny Moder nu este străin de lumea filmului. El preferă să lucreze în spatele camerei de filmat, fiind un priceput cameraman și director de imagine.

Roberts și Moder s-au cunoscut în anul 2000, pe platourile de filmare ale lungmetrajului ”The Mexican”, cu Julia în rolul principal și Daniel pe post de cameraman. A fost dragoste la prima vedere, iar Moder a divorțat de soția lui de atunci pentru a putea fi împreună cu starul de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în ziua de 4 iulie 2002, la ferma din New Mexico a actriței. De atunci, au devenit părinții a trei copii, gemenii de 19 ani, Hazel Patricia și Phinnaeus Walter, și mezinul Henry Daniel, de 16 ani.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O dragoste ca a lor e rară. Julia Roberts, fotografie plină de tandrețe alături de soțul ei și declarație dulce de iubire: „Bărbatul care ne luminează lumea”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă