Prima pagină » O întâlnire pe nevăzute s-a transformat într-o iubire pentru totdeauna. Michelle Pfeiffer, imagine rară cu David E Kelley. Ce norocos!. Sunt căsătoriți de 30 de ani

O întâlnire pe nevăzute s-a transformat într-o iubire pentru totdeauna. Michelle Pfeiffer, imagine rară cu David E Kelley. Ce norocos!. Sunt căsătoriți de 30 de ani

de Roboțelul @ iDOR.info
o-intalnire-pe-nevazute-s-a-transformat-intr-o-iubire-pentru-totdeauna-michelle-pfeiffer,-imagine-rara-cu-david-e-kelley-ce-norocos!.-sunt-casatoriti-de-30-de-ani

Articol publicat 16 februarie 2024

Michelle Pfeiffer pare mai îndrăgostită decât oricând de soțul ei cu care este căsătorită de 30 de ani, David E Kelley, într-o nouă imagine publicată de actriță pe Instagram.

„Despre noaptea trecută”, a fost tot ce a scris Michelle, care apare într-o rochie neagră cu decolteu.

David E Kelley a produs seria de succes „Big Little Lies”.

Fanii au reacționat imediat în comentarii: „Sunt atât de îndrăgostiți. Cu adevărat frumos”, „Ce norocos!”, „Îmi doresc și eu ce aveți voi”.

Michelle și Davis s-au căsătorit în 1993 și au doi copii împreună.

În perioada anilor ’80 – ’90, Michelle a cunoscut faima și a devenit una dintre cele mai bogate actrițe ale vremii și un simbol al Hollywoodului.

Ea a dezvăluit în decembrie că și-a întâlnit soțul la o întâlnire de grup care s-a dovedit a fi de fapt una pe nevăzute.

Pfeiffer a declarat pentru revista People că „era anxioasă” și că nu i s-a părut că lucrurile au mers bine.

Spre surprinderea ei, Kelley a sunat-o două zile mai târziu și au trăit fericiți după ce și-au promis „pentru totdeauna”.

Când s-au cunoscut, actrița din „Scarface” era implicată în procesul de adopție a primei sale fiice, Claudia.

„Cumva totul s-a potrivit. El e o adevărată dovadă a tipului de om bun”, a spus Michelle, „dar și a faptului că, uneori, să faci lucrurile ca la carte, tradițional, nu este întotdeauna cel mai potrivit”.

Kelley a adoptat-o pe Claudia în 1993, după căsătoria sa cu Michelle. John Henry, fiul cuplului, a intrat în familie un an mai târziu.

LA Premiere Of New Line's

Michelle Pfeiffer, David E. Kelley și copiii lor, Claudia Rose și John Henry. Getty Images

Pfeiffer este în discuții pentru a juca într-un nou serial spin-off al producției de succes „Yellowstone”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O întâlnire pe nevăzute s-a transformat într-o iubire pentru totdeauna. Michelle Pfeiffer, imagine rară cu David E Kelley. Ce norocos!. Sunt căsătoriți de 30 de ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google