Prima pagină » Paul Anderson, starul din Peaky Blinders, de nerecunoscut la 46 de ani! În decembrie a fost amendat pentru posesie de cocaină. Fanii, șocați de cele mai recente imagini: Are nevoie de ajutor! | PRO TV

Paul Anderson, starul din Peaky Blinders, de nerecunoscut la 46 de ani! În decembrie a fost amendat pentru posesie de cocaină. Fanii, șocați de cele mai recente imagini: Are nevoie de ajutor! | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
paul-anderson,-starul-din-peaky-blinders,-de-nerecunoscut-la-46-de-ani!-in-decembrie-a-fost-amendat-pentru-posesie-de-cocaina.-fanii,-socati-de-cele-mai-recente-imagini:-are-nevoie-de-ajutor!-|-pro-tv

Paul Anderson, starul din serialul fenomen „Peaky Blinders”, care l-a interpretat pe gangsterul Arthur Shelby, este de nerecunoscut la 46 de ani. Cele mai recente imagini suprinse de paparazzi au făcut înconjurul lumii, iar fanii sunt extrem de îngrijorați privind sănătatea actorului.

Englezul a fost fotografiat zilele trecute în timp ce ieșea dintr-o patiserie din Londra. Dependența de droguri și-a pus amprenta pe chipul și trupul actorului care a rămas doar umbră a personajului volatil și irascibil din serialul de succes. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Paul purta blugi, un tricou alb, un hanorac cu animal print și o haină de blană albă. Atunci când a observat prezența fotografilor, actorul și-a pus gluga pe cap și a încercat să se facă nevăzut.

Actorul britanic a fost acuzat recent de posesie de cocaină crack, precum și de amfetamină. Paul a fost prins cu substanțele interzise în ziua de Boxing Day, după ce poliția a fost chemată la un pub din apropierea locuinței actorului. Actorul a fost găsit în toaleta localului, alături de un prieten și un puști, potrivit Daily Mail.

Actorul a recunoscut că a deținut acest drog, precum și amfetamină, și două substanțe din clasa C eliberate pe bază de rețetă, atunci când a apărut în instanță în ianuarie, potrivit Daily Mail. Paul a pledat vinovat și a fost amendat cu 1.345 lire sterline.

După ce au văzut imaginile care circulă pe internet, fanii s-au arătat șocați și îngrijorați pentru soarta actorului. „Are nevoie de ajutor!”, „Sper să primească tratament la timp…”, „Păcat, un actor atât de talentat”, au scris unii utilizatori de social media.

Paul Anderson a jucat în toate cele șase sezoane ale serialului fenomen „Peaky Blinders”, din 2013 până în 2022. Englezul l-a avut ca partener pe Cillian Murphy, starul nominalizat la Oscar pentru rolul din „Oppenheimer”.

Plasat în Birmingham, Anglia, după Primul Război Mondial, serialul a urmărit povestea familiei Shelby. Într-un interviu acordat BBC în timpul difuzării serialului, Anderson a declarat: „Sunt cele mai interesante roluri de jucat: personaje violente, brutale, întunecate. Există un motiv pentru acest tip de comportament și mentalitate. Bărbații erau oameni duri și dacă nu erau așa, erau lăsați în urmă. A fost o plăcere să îl interpretez pe Arthur Shelby. Mult mai bine decât să joci rolul tipului drăguț”.

Paul Anderson a mai jucat în filmul „The Revenant” și în „Sherlock Holmes: A Game of Shadows”.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images/ Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Paul Anderson, starul din Peaky Blinders, de nerecunoscut la 46 de ani! În decembrie a fost amendat pentru posesie de cocaină. Fanii, șocați de cele mai recente imagini: Are nevoie de ajutor! | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google