Prima pagină » Russell Crowe, de nerecunoscut la 59 de ani: A întinerit cu 20 de ani!

Russell Crowe, de nerecunoscut la 59 de ani: A întinerit cu 20 de ani!

de Roboțelul @ iDOR.info
russell-crowe,-de-nerecunoscut-la-59-de-ani:-a-intinerit-cu-20-de-ani!

Starul din Gladiator este cunoscut pentru aspectul său mai necomercial. Este un bărbat plinuț, cu barbă albă și un aspect ușor neglijent. Ce s-a întâmplat totuși?

Celebrul actor în vârstă de 59 de ani a făcut o singură schimbare. După cinci ani de look cu barbă, Russell Crowe a renunțat la acest accesoriu și și-a uluit fanii!

Starul le-a detaliat pe rețelele de socializare fanilor săi că acest nou look este o schimbare de care avea nevoie în viitorul film. Căci așa sunt artiștii, își schimbă întreaga viață dacă un rol o cere.

Și chipul proaspăt ras al lui Russell Crowe i-a încântat pe fani, care l-au felicitat și i-au spus că a întinerit.

”Mă pregătesc de #20. Este prima dată când mă bărbieresc, din 2019”, a explicat vedeta fanilor din online, pe platforma X.

Russell Crowe și a dat jos barba, X jpg

Russell Crowe a fost intens felicitat pentru această schimbare. Cu adevărat pare că a întinerit 20 de ani, lucru pe care îl afirmă toți adepții săi din social media.

Deși este un familist convins, nici el nu a fost scutit de divorț.

Partea bună este că după despărțire, și-a regăsit fericirea în brațele unei femei mai tinere, cu care se pare că se iubește nebunește.

Este vorba de Britney Theriot, care are doar 32 de ani. După ce a ținut-o o perioadă ascunsă, s-a afișat cu ea pe covorul roșu, la Roma, la premiera noului său film „Poker Face”. Și era din cale afară de fericit.

Starul din „Gladiator” și Theriot și-au păstrat în ultimii ani legătura ascunsă. Au apărut pentru prima oară zvonuri că au o relație în noiembrie 2020, când au fost văzuți sărutându-se în timpul unei runde aprinse de tenis. Și în februarie 2021, au fost văzuți jucând tenis împreună în Australia.

Crowe a fost căsătorit anterior cu Danielle Spencer, cu care are doi băieți: Charles, de 19 ani, și Tennyson, de 17 ani.

El și Spencer, de asemenea actriță, s-au căsătorit în 2003, dar s-au despărțit în 2012. „Divorțul are modul lui de a te face să examinezi cu adevărat lucrurile care sunt esențiale în viață – și lucrurile care nu sunt”, a spus Russell Crowe într-o declarație la acea vreme.

Pe fondul divorțului lor, Crowe a scos la licitație 227 dintre articolele sale personale în 2018. Un fan a achiziționat cureaua din piele pe care Crowe a purtat-o ​​în „Cinderella Man” pentru 5.400 de dolari.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Russell Crowe, de nerecunoscut la 59 de ani: A întinerit cu 20 de ani!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google