Prima pagină » S-au îmbolnăvit brusc! Ce surprize le mai poate aduce noul an chinezesc lui Kate și Charles

S-au îmbolnăvit brusc! Ce surprize le mai poate aduce noul an chinezesc lui Kate și Charles

de Roboțelul @ iDOR.info
s-au-imbolnavit-brusc!-ce-surprize-le-mai-poate-aduce-noul-an-chinezesc-lui-kate-si-charles

După ce o lume întreagă i-a văzut veseli și bine dispuși la parada regală de Crăciun, începutul anului calendaristic 2024 i-a lovit neașteptat la capitolul sănătate!

Charles și Kate Middleton, Getty (1) jpg

Știm cu toții că dacă nu ne putem bucura de sănătate, parcă nu ne putem bucura de nimic: nici de averi, nici de titluri, nici de faimă. Fanii regali sunt încă în șoc după veștile de la Palat, care s-au succedat cu o viteză uluitoare.

Charles și Kate Middleton, Getty

Imaginea 1/6: Charles și Kate Middleton, Getty

Prințesa de Wales a fost operată și va sta la recuperare trei luni, în timp ce regele Charles, după o operație la prostată, a primit o veste foarte neplăcută, aceea că are cancer.

Ne place sau nu, fiecare om în parte are parte de influențe astrale. Atât horoscopul european, cât și cel chinezesc încearcă să ne ghideze în această călătorie complicată numită viață.

Fanii regali și pasionații de zodiac pot analiza predispozițiile anului. Pe 9 februarie, întreaga omenire intră într-o nouă etapă, incredibil de importantă!

Pe lângă schimbarea semnului zodiacului chinezesc, se schimbă și perioada. Din perioada lui 8, trecem în perioada lui 9. Specialiștii spun că o perioadă ține 20 de ani și aduce de fiecare dată schimbări majore în toate sectoarele vieții. Perioada lui 9, adică următorii 20 de ani, se vor afla sub influența elementului Foc.

Pe 9 februarie 2024 debutează noul an chinezesc, sub semnul Dragonului de Lemn. Astăzi practic, se face tranziția de la anul Iepurelui de Apă la anul Dragonului de Lemn. Fiecare semn zodiacal are prieteni sau dușmani. Iar noi vrem să aflăm dacă acest Dragon de Lemn va fi o zodie prietenoasă cu semnele zodiacale ale celor doi regali puși recent pe tușă: Regele Charles și Prințesa Kate.

Născut pe 14 noiembrie 1948, Regele Charles este în zodiacul chinezesc în semnul Șobolanului, sub element Pământ. Kate Middleton s-a născut în zodia Cocoșului, din punct de vedere al zodiacului chinezesc, sub element metal. Cum vor fi ei influențați?

Iată ce rezervă noul an acestor două zodii

Ei bine, să știți ceva. Luna ianuarie a fost una dintre cele mai proaste pentru Șobolan. În sectorul casei, Șobolanul a avut steaua bolilor, o stea foarte periculoasă, care iată, l-a destabilizat pe Regele Charles! 2024 se anunță totuși un an mai bun pentru acest semn. Șobolanul în anul Dragonului de Lemn va beneficia de faimă, succes, însă la capitolul sănătate lucrurile nu stau deloc roz! Norocul este slăbit, se vorbește de un ”chi” foarte afectat, adică o energie vitală care nu se află în parametri buni. Regele Charles va avea deci nevoie de liniște și de o foarte mare atenție pe sănătate.

Cum se va descurca Cocoșul, zodia lui Kate?

Conform zodiacului chinezesc, în anul Dragonului de Lemn, Cocoșul se confruntă la fel, cu un hop! Este Steaua 5 a Distrugerilor, care îi va afecta. Potrivit marii maestre internaționale Lilian Too, Cocoșul va avea nevoie de remedii puternice pentru a contracara energiile malefice ale anului. În ciuda blocajelor evidente, Cocoșul își poate recăpăta în timp record forța vieții și esența spiritului, iar asta întrucât Dragonul este prietenul său secret!

Cocoșul se va bucura de prosperitate, sub forma unor aliați neprețuiți!

Foto: Getty Images și Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: S-au îmbolnăvit brusc! Ce surprize le mai poate aduce noul an chinezesc lui Kate și Charles

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google