Prima pagină » Samsung Galaxy Z Fold6 are specificaţii complete dezvăluite deja, nici urmă de cameră de 200 MP

Samsung Galaxy Z Fold6 are specificaţii complete dezvăluite deja, nici urmă de cameră de 200 MP

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-z-fold6-are-specificatii-complete-dezvaluite-deja,-nici-urma-de-camera-de-200-mp

Samsung Galaxy Z Fold 6 ar trebui să debuteze în a doua parte a lunii iulie din 2024, aşa cum am am aflat dintr-o scăpare recentă, care menţiona şi debutul lui Galaxy Ring. Azi am pus mâna pe noi specificaţii ale telefonului, poate cea mai completă listă, cu puţine surprize, e drept.

Informaţiile vin de la doi zvonaci din India, Chun Bhai şi Yogesh Brar. Aflăm cu această ocazie ca telefonul nu va fi un upgrade radical de la Galaxy Z Fold 5 şi va sosi tot fără slot pentru S Pen. Va fi un pic mai lat şi va adopta angularitatea lui S24 Ultra în design. Procesorul său este un Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, iar la bord vom găsi o baterie de 4600 mAh, de la 4400 mAh, cât are Z Fold 5. 

În spate se află 3 camere, iar camera selfie de sub ecran va fi îmbunătăţită. Va trece şi el la o rama din titaniu şi va fi mai subţire şi mai uşor, cu o talie de 11 mm atunci când e închis (Z Fold 5 avea 13.4 mm). Samsung Galaxy Z Fold 6 va avea 3 variante de culoare, ecran extern de 6.4 inch (de la 6.2 inch cât e acum), cu un aspect în sfarst mai lat şi mai prietenos cu scrisul, în vreme ce în spate vom găsi o cameră principală de 50 MP, una de 10 MP telephoto cu zoom optic 3X şi una de 12 MP ultrawide. 

Aşteptăm acum şi scăpări mai consistente pentru Z Flip 6, dar la prima vedere Z Fold 6 nu pare să aducă un upgrade uriaş.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy Z Fold6 are specificaţii complete dezvăluite deja, nici urmă de cameră de 200 MP

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă