Prima pagină » Samsung va colabora cu Universitatea Princeton în SUA pentru dezvoltarea de soluții și tehnologii 6G

Samsung va colabora cu Universitatea Princeton în SUA pentru dezvoltarea de soluții și tehnologii 6G

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-va-colabora-cu-universitatea-princeton-in-sua-pentru-dezvoltarea-de-solutii-si-tehnologii-6g

După ce anterior aflam că Nokia investește 360 de milioane de euro în Germania pentru a dezvolta 6G și AI, iată că astăzi și cei de la Samsung anunță o colaborare interesantă. Așa cum spune și titlul postării de față, compania sud-coreeană va lucra alături de Universitatea Princeton din SUA la dezvoltarea de tehnologii de comunicare 6G și de rețea.

Vorbim despre un proiect al filialei americane numită Samsung Research America, iar scopul este acela ca Samsung să ajute la comercializarea de rețele 6G. Trebuie spus că Universitatea Princeton a publicat anul trecut inițiativa NextG care urmărește accelerarea adopției de noi tehnologii în domenii precum cloud și rețele edge. S-a creat astfel programul Corporate Affiliates din care iată face parte acum și Samsung.

De asemenea și nume precum Ericsson, MediaTek, Nokia Bell Labs, Qualcomm Technologies, Vodafone și Intel fac parte din acest program. Legat de Samsung, compania sau mai bine spus centrul de cercetare avansată în comunicații (ACRC), a publicat primul white paper pe tema 6G în 2020, iar în mai 2022 a sosit și un white paper legat de spectrul 6G.

Așteptăm acum rezultatul acestei colaborări. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung va colabora cu Universitatea Princeton în SUA pentru dezvoltarea de soluții și tehnologii 6G

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă