Prima pagină » Se mai rupe OnePlus 12 la testul lui JerryRigEverything, că predecesorii? Aflăm din testul de rezistenţă

Se mai rupe OnePlus 12 la testul lui JerryRigEverything, că predecesorii? Aflăm din testul de rezistenţă

de Roboțelul @ iDOR.info
se-mai-rupe-oneplus-12-la-testul-lui-jerryrigeverything,-ca-predecesorii?-aflam-din-testul-de-rezistenta

Poate sunt eu cârcotaş, dar mi se pare că JerryRigEverything se mişcă un pic mai greu cu testele de rezistenţă anul ăsta. Abia l-a îndoit pe ASUS ROG Phone 8 Pro şi acum îi vine rândul lui OnePlus 12. Tradiţional flagshipurile OnePlus au fost cam şubrede la acest test. Hai să vedem dacă e la fel şi acum.

În general când un OnePlus ceda structural, o făcea uşor, fără ca YouTuberul să aplice prea multă forţă şi o făcea în zona butonului slider Mute. Acum, cu a sa protecţie Gorilla Glass Victus rezistă la zgârieturi la nivel 6 pe scara Mohs, cu urme mai adânci la nivel 7.

Vedem şi cât de uşor sunt de zgâriat marginile folosind un cutter. Cititorul de amprente optic din ecran pare a funcţiona fără probleme şi după ce e zgâriată zona dedicată din ecran. Cât despre testul de îndoire, telefonul „flexează” un pic, pocneşte, dar nu suferă vreo daună fatală şi nu se ajunge să îi vedem… „intestinele„.

În sfârşit o integritate structurală mai mare, indicată e drept şi de greutatea şi grosimea mare a telefonului, care se simte acum mai „dens” ca oricând. Cântăreşte 220 de grame, are rama din aluminiu şi faţa acoperită cu Gorilla Glass Victus 2. E şi printre cele mai groase flagshipuri din 2024, la 9.2, dar… a meritat. E în sfârşit mai durabil

Şi are şi certificare IP65. Acum trebuie văzut şi cum stăm cu uşurinţă de reparare…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Se mai rupe OnePlus 12 la testul lui JerryRigEverything, că predecesorii? Aflăm din testul de rezistenţă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă