Prima pagină » Sprijinul ei ne face să progresăm în mod semnificativ. Gestul impresionant făcut de Zendaya

Sprijinul ei ne face să progresăm în mod semnificativ. Gestul impresionant făcut de Zendaya

de Roboțelul @ iDOR.info
sprijinul-ei-ne-face-sa-progresam-in-mod-semnificativ.-gestul-impresionant-facut-de-zendaya

23-02-2024 | 13:10

Getty

Se pare că Zendaya, în vârstă de 27 de ani, nu a uitat locul în care și-a început cariera. Marți, actrița a donat 100.000 de dolari pentru un teatru din orașul său natal din California.

autor

Teatrul a anunțat donația ajută la îmbunătățiri și la viitoarele spectacole, conform unei declarații care apare pe site-ul lor, potrivit People.

„Suntem foarte încântați să putem oferi acest ajutor financiar de suport general în parteneriat cu Zendaya. Sperăm că finanțarea noastră vă sprijină activitatea și vă ajută să vă promovați viziunea strategică, acolo unde fondurile sunt cele mai necesare”, a declarat Leena Barakat, președinte și CEO al Women Donors Network (WDN).

Clive Worsley, directorul executiv al teatrului, i-a mulțumit, de asemenea, lui Zendaya pentru gestul său.

„Suntem profund recunoscători pentru donația făcută. Acest cadou ne ajută să putem dezvolta treatru nostru, în timp ce ne pregătim pentru aniversarea celor 50 de ani de activitate.

Citește și

Sprijinul ei ne face să progresăm în mod semnificativ în ceea ce privește modernizarea sistemelor de sunet și de iluminat și nu numai”, a spus directorul teatrului.

Teatrul a fost fondat în 1974 și este deosebit de popular în timpul sezonului de vară, când spectatorii se adună la amfiteatrul Bruns în aer liber.

Potrivit San Francisco Chronicle, Zendaya s-a alăturat teatrului pentru că mama ei a lucrat acolo timp de 12 veri.

Sursa: People

Etichete: donatie, Zendaya ,

Dată publicare: 23-02-2024 13:10

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Zendaya şi rapperul Bad Bunny, printre copreşedinţii Met Gala 2024

Stiri Mondene

Zendaya şi rapperul Bad Bunny, printre copreşedinţii Met Gala 2024

Actriţa Zendaya şi prinţul portorican al rap-ului latino Bad Bunny se numără printre copreşedinţii viitoarei Met Gala, un important eveniment monden newyorkez în cadrul căruia vedetele defilează în ţinute extravagante, care va avea loc în data de 6 mai.

Ce ținută spectaculoasă a purtat Zendaya la a doua premieră a filmului „Dune”. Actrița a atras toate privirile | GALERIE FOTO

Stiri Mondene

Recomandări

Mircea Geoană, despre șansele lui Klaus Iohannis să ajungă în fruntea NATO: „Noi ne dorim un singur lucru”

Stiri actuale

Mircea Geoană, despre șansele lui Klaus Iohannis să ajungă în fruntea NATO: „Noi ne dorim un singur lucru”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost, vineri, invitatul Știrilor PRO TV, unde a vorbit despre șansele lui Klaus Iohannis de a obține șefia Alianței Nord-Atlantice, dar și despre evoluția războiului ruso-ucrainean.

Cele două avantaje pe care le are Klaus Iohannis în cursa pentru șefia NATO. De ce Alianța ar prefera candidatura românului

Stiri actuale

Cele două avantaje pe care le are Klaus Iohannis în cursa pentru șefia NATO. De ce Alianța ar prefera candidatura românului

Președintele Klaus Iohannis va sta, luni, față în față, la Paris, cu liderii europeni, la scurt timp după ce s-a aflat că România le-a transmis aliaților că îl va propune la șefia NATO.

Stiri externe

„Cel mai rău film de groază”. Mărturia româncei care administrează complexul mistuit de foc în Valencia

Au fost momente de groază, joi, în Spania. Un incendiu puternic a mistuit două blocuri de apartamente din Valencia în mai puțin de o oră.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sprijinul ei ne face să progresăm în mod semnificativ. Gestul impresionant făcut de Zendaya

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google