Prima pagină » SUV SH sigur și economic la preț de Dacia Duster. Volvo XC60 este alegerea familiștilor cu pretenții premium

SUV SH sigur și economic la preț de Dacia Duster. Volvo XC60 este alegerea familiștilor cu pretenții premium

de Roboțelul @ iDOR.info
suv-sh-sigur-si-economic-la-pret-de-dacia-duster.-volvo-xc60-este-alegerea-familistilor-cu-pretentii-premium

Ponderea SUV-urilor este tot mai mare în piața auto. Anul trecut, peste 50% dintre mașinile noi vândute în Europa au fost modele SUV. Astfel, tendința clienților este clară.

Vremurile în care clienții se orientau către berline sau break-uri spațioase au apus, iar SUV-urile domină piața auto, câștigând teren și pe piața mașinilor rulate. Volvo XC60 este unul dintre cele mai populare și apreciate SUV-uri premium, iar cifrele confirmă acest lucru. Cu peste 1 milion de exemplare vândute în toată lumea, prima generație a reprezentat un succes pentru producătorul suedez.

Lansat inițial în 2008, al doilea SUV din istoria Volvo oferea un design modern, mai zvelt decât cel regăsit pe fratele mai mare XC90. De-a lungul carierei sale, SUV-ul suedez și-a creat o reputație bună la capitolul siguranță. De asemenea, este o mașină practică, confortabilă, iar motorizările pe motorină oferă consumuri bune.

Volvo XC60 la preț de Dacia Duster. Merită banii ceruți?

Exemplarul pe care ne axăm este produs în 2017 și are la bord doar 140.223 de kilometri. Fiind o mașină din ultimul an de producție, este echipată cu noua generație de motoare termice Volvo de la acea vreme. Astfel, dieselul în 5 cilindri a fost înlocuit de un propulsor în 4 cilindri, de 2,o litri, care dezvoltă 150 CP. Motorul este conectat la o transmisie manuală cu 6 trepte, dar mașina nu dispune și de tracțiune integrală.

Fiind o echipare de bază, exteriorul nu se remarcă prin elemente speciale. Totuși, anunțul specifică faptul că mașina a avut daune de 192.000 de lei și are nevoie de o revizie. Exteriorul are urme de uzură pe anumite panouri, iar una dintre jantele de aliaj este zgâriată.

Interiorul textil are nevoie de o curățare, iar anunțul specifică faptul că unele elemente au urme de uzură. Cu toate acestea, mașina dispune de dotări suficiente pentru o utilizare normală, precum volan din piele cu comenzi, pilot automat, senzori de parcare față/spate, Hill Descent Control, airbag pentru genunchi pentru șofer, climatizare automată pe două zone și sistem de monitorizare a presiunii în anvelope.

Prețul cerut pentru acest Volvo Xc60 din 2017 este de 16.647 de euro, cu TVA inclus. Merită cumpărată o astfel de mașină sau v-ați orienta către o altă variantă?

Intră în GALERIA FOTO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: SUV SH sigur și economic la preț de Dacia Duster. Volvo XC60 este alegerea familiștilor cu pretenții premium

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă