Prima pagină » Turul Magazinelor #1381: Telefon „piersică” de Valentine’s Day, Apple Vision Pro în România, monitor gaming MARE

Turul Magazinelor #1381: Telefon „piersică” de Valentine’s Day, Apple Vision Pro în România, monitor gaming MARE

de Roboțelul @ iDOR.info
turul-magazinelor-#1381:-telefon-„piersica”-de-valentine’s-day,-apple-vision-pro-in-romania,-monitor-gaming-mare

Tic-toc! E sunetul celui sau celei dragi care se uită întrebător spre tine, ştiind că mai e o săptămână până la Valentine’s Day. Sau mă rog, Dragobete mai spre final de lună dacă preferi sărbătoarea neaoşă. Ei bine am inclus în Turul Magazinelor episodul #1381 un telefon „piersică„, cu preţ redus, numai bun de cadou de Valentine. Am găsit şi o placă de întins părul la nici 100 lei, dar şi o maşină de spălat sub 1000 lei. Mult discutatul Apple Vision Pro apare la primul retailer de la noi, în vreme ce un monitor mare, de peste 30 inch se poziţionează OK că preţ. Plus o brăţară de fitness ieftină şi o placă grafică cu ray tracing la preţ bun, să încheiem Turul frumos.

Iată ofertele zilei:

1. Motorola Moto Edge 40 Neo Peach Fuzz

Motorola Moto Edge 40 Neo se duce azi la eMAG sub 1550 de lei în versiunea nouă de culoare Peach Fuzz. Acest bej pal „piersică” e culoarea Pantone a anului 2024 şi cu siguranţă va atrage sexul frumos. Telefonul în sine e printre cele mai compacte, arătoase şi manevrabile de pe piaţă. Vine cu certificare IP68, măsoară doar 7.9 mm în talie şi cântăreşte 170 de grame. Are şi priză foarte bună, datorită ramei uşor protuberanţe. Plus cameră de 50 MP cu stabilizare optică şi filmare 4K, dar şi o cameră selfie care ştie la rândul său filmare 4K. Bateria e mare şi se încarcă foarte rapid.

2. Apple Vision Pro

Primul headset AR/VR de la Apple a debutat în SUA pe 2 februarie, iar pe 7 februarie a fost listat pentru prima dată în România, la Quickmobile. Mă şochează să văd că apare în stoc. Costa pe măsură, 31.499 lei, iar dacă aplicaţi codul „QUICK202„, aveţi extra reducere de 3%. Vine cu 256 GB stocare, interfaţa 3D suprapusă peste lumea reală, cea din jur. Are ecrane OLED puse în dreptul ochiului şi grad de transparentă pentru a putea vedea şi dincolo de ele. Poţi inclusiv tasta pe o tastatură virtuală. Oferă şi camere stereoscopice 3D, gaming, apeluri Facetime, identificare cu irisul ocular şi vizionare cinema panoramică.

3. Placă pentru îndreptat părul Remington Pro-Sleek & Curl

Încă un cadou numai bun pentru Valentine’s Day este această placă pentru îndreptat părul Remington Pro-Sleek & Curl S6505. Nu de alta, dar costă doar 99.9 lei la evoMAG. E bun pentru onduleuri, dar şi pentru îndreptarea părului. Are încălzire rapidă, în doar 15 secunde şi placi înguste, de 110 mm. Oferă afişaj digital al temperaturii, de la 150 la 230 de grade Celsius. Dispune de cablu pivotant şi husa termorezistenta.

4. Maşina de spălat sub 1000 lei

După ce ieri am găsit un frigider sub 1000 lei, azi găsim o maşină de spălat sub 1000 lei la evoMAG. Acest model Heinner este 999 lei şi vine cu motor inverter, display digital, blocare acces copii. Are 1000 RPM, curăţare cu abur, funcţie de prespălare şi design slim. Capacitatea de 6 kilograme îţi permie să speli o mulţime de rufe. Face parte din clasa energetică C şi permite selectare vitezei de centrifugare.

5. Monitor gaming URIAȘ

În general noi scriem despre monitoare de 27 inch sau 23 inch, dar iată-ne cu unul de 31.5 inch în faţă. Provine de la Gigabyte, are panou LED Quad HD, 2560 x 1440 pixeli şi costă 1446 lei la evoMAG. E proaspăt sosit în oferta retailerului şi aduce porturi HDMI, DisplayPort, panou curbat, refresh rate de 170 Hz şi timp de răspuns de 1 ms. Are şi muchii foarte înguste. Gigabyte pune la bătaie şi funcţia Game Assist, care va ajuta să ţintiţi mai bine la shootere.

6. Xiaomi Band 8 Active

Încă un cadou bun de Valentine’s Day este acest Xiaomi Band 8 Active, care costă 119 lei la Flanco doar azi. Brăţara de fitness are ecran măricel, de 1.47 inch, material TPU, prietenos cu pielea, 100 de watch face-uri, senzor de puls şi SpO2, peste 50 de moduri sportive. Oferă 14 zile de autonomie şi are certificare pentru scufundare în apă la 50 de metri. Monitorizează, somn, stres, ciclu menstrual.

Bonus: Placă video ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC 8GB GDDR6 128-bit DLSS 3.0: 1809 lei la PC Garage




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Turul Magazinelor #1381: Telefon „piersică” de Valentine's Day, Apple Vision Pro în România, monitor gaming MARE

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă