Prima pagină » Turul Magazinelor #1387: Sony Portal în România, TV şi monitoare de gaming cu refresh rate mare la ofertă

Turul Magazinelor #1387: Sony Portal în România, TV şi monitoare de gaming cu refresh rate mare la ofertă

de Roboțelul @ iDOR.info
turul-magazinelor-#1387:-sony-portal-in-romania,-tv-si-monitoare-de-gaming-cu-refresh-rate-mare-la-oferta

A început încă o săptămână de iarnă, care se simte că o toamnă piperată cu soare şi unele nopţi reci. Scăpat de chingile lui Valentine’s Day, acum ne îndreptăm spre Dragobete şi deja văd munţi de mărtişoare în magazine. Plus pregătirile de mucenici şi 40 de pahare de vin. Lăsându-le la o parte totuşi, azi am pus ochii pe… gaming.

Am găsit un PlayStation Portal în România, la preţ bun, dar şi un telefon OnePlus cu mult RAM. Moto G34 a şi primit o reducere, deşi abia s-a lansat, iar o friteuză cu capacitate mare are discount atractiv. Am descoperit un TV cu refresh rate mare şi mulţi ani garanţie, marca TCL, plus un monitor extern uşor de transportat şi unul mai B-Brand, dar cu potenţial de gaming la preţ de weekend la munte.

Iată ofertele zilei:

1. Sony PlayStation Portal

PlayStation Portal

Iniţial scăpările dădeau acest gadget ca un soi de nou PS Vită. De fapt e doar o telecomandă glorificata pentru PS5, cu ecran, dacă e să fim răi. Văd că are recenzii pozitive la eMAG totuşi şi preţul de sub 1100 de lei nu rupe puşculiţa. E compatibil cu jocuri de PS4 şi PS4 are feedback haptic şi cam acelaşi confort ca şi cel oferit de controllerul de PS5. Dispune de un ecran de 8 inch Full HD, care oferă gameplay la 60 FPS şi are redare de jocuri prin Wi-Fi-ul de acasă. Ideea este de a te juca şi atunci când altcineva foloseşte TV-ul la care e conectată consola. 

2. OnePlus Ace2/11R

Era o perioadă când acest telefon domina topurile AnTuTu cu performanţele sale. Iată-l acum în postura de „unul dintre cele mai ieftine telefoane cu 16 GB RAM de pe piaţa„, la 1999 lei la Quickmobile. E în stoc şi dacă aplicaţi codul „QUICK202„, vă alegeţi cu o extra reducere de 3%. Are 256 GB stocare, ecran Fluid AMOLED de 6.74 inch, la 120 Hz, un procesor Snapdragon 8+ Gen 1, dar şi o cameră principală de 50 MP cu OIS. Dispune de difuzoare stereo, baterie de 5000 mAh, cu încărcare la 100W, plus emiţător infraroşu. 

3. Friteuza cu aer cald Instant Pot Vortex Slim 6, 5.7 L

Oferta Zilei de la evoMAG implica aceasta friteuză cu aer cald Instant Pot Vortex Slim, care are capacitate de 5.7 litri, deci poate hrăni o familie de câteva persoane. E silenţioasă, iar modelul slim e bun pentru bucătăriile mici. Coşul se poate spăla în maşina de spălat vase. Coşul alungit e bun pentru alimentele cu lungime, ca un file de somon sau pulpa de miel. Interfaţa implica un ecran tactil, are afişează un indicator de progres de gătit, bară de notificare şi cadran de control. 

Are şi funcţie de reîncălzire, pentru ceea ce rămâne. 399 lei la evoMAG. 

4. TV bun de gaming QLED miniLED, 144 Hz

Am găsit la evoMAG un TV numai bun de gaming, un QLED miniLED de la TCL, cu diagonală de 165 cm şi cu refresh rate de 144 Hz. Are rezoluţie 4K, vine cu 5 ani garanţie, rulează Google TV şi are funcţii smart. E model de generaţie 2023, are funcţie Game-Master şi Dolby Vision Atmos. Dispune de port HDMI 2.1, VRR şi FreeSync Premium Pro, plus o bară specială cu funcţii de gaming, aşa numita Game Bar. Plus accelerare până la 240 Hz. Are comanda vocală, 4 porturi HDMI şi un port USB 2.0. 3999 lei la evoMAG. 

5. Monitor Gaming Curbat LED Dahua 165 Hz

De departe cel mai ieftin monitor de 165 Hz văzut de mine este acest model Dahua de la eMAG. Costă doar 579 de lei şi ştiu că e un B Brand care poate provoca ceva temeri. De fapt pare să fie OK judecând după recenzii, dacă mă iau după muchiile sale înguste şi specificaţii. Are diagonală de 23.6 inch, rezoluţie Full HD, refresh rate de 165 Hz şi timp de răspuns de 1 ms. Are port DisplayPort 1.2 şi HDMI 1.4, dar şi ieşire audio. Merită o şansă. 

6. Motorola Moto G34 5G

Abia a debutat pe la 999 lei şi deja s-a ieftinit! Telefonul scos din cutie de noi recent, acest Motorola Moto G34 5G costă 949 lei la eMAG azi, cel puţin pe albastru. Are spate acoperit cu piele, ecran de 120 Hz, LCD la 6.5 inch, procesor Snapdragon 695, baterie de 5000 mAh, cu încărcare rapidă şi încărcător în cutie, dar şi camera principală de 50 MP cu stabilizare bună. Basca, 5G, Android 14, funcţie Ready For şi altele de productivitate.

Bonus: Monitor 144hz Gaming Portabil ARZOPA 16.1”, FHD, HDR USB-C/HDMI, Z1FC: Bun ca second screen la laptop, PC sau înlocuitor de laptop în tandem cu telefonul – 646 lei la eMAG




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Turul Magazinelor #1387: Sony Portal în România, TV şi monitoare de gaming cu refresh rate mare la ofertă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type