Prima pagină » Unde și cu cine locuiește Prințesa Stéphanie de Monaco?

Unde și cu cine locuiește Prințesa Stéphanie de Monaco?

de Roboțelul @ iDOR.info
unde-si-cu-cine-locuieste-printesa-stephanie-de-monaco?

Sora Prințului Albert de Monaco, care duce o viață discretă, a împlinit pe 1 februarie vârsta de 59 de ani.

Prințesa Stéphanie de Monaco e mezina lui Grace Kelly și a Prințului Rainier. FOTO: Getty Images

A avut o tinerețe rebelă, după adolescența marcată de pierderea mamei sale, Grace Kelly, dar acum preferă să trăiască simplu și retras, dincolo de evenimentele publice la care ia parte, singură ori cu familia Grimaldi, în Principatul Monaco.

Prințesa Stéphanie de Monaco a împlinit 59 de ani, aceasta fiind prima sa aniversare ca bunică. Sora mai mică a prințesei Caroline și a lui Albert al II-lea și-a crescut cei trei copii, Louis, Pauline și Camille, între Auron, în Alpii Meridionali, și hinterlandul din Nisa. Apoi a locuit pe domeniul Fontbonne, adiacent fermei Roc Agel, unde și-a dus și cei doi elefanți salvați – ea continuând să ducă mai departe și proiectul de suflet al tatălui său, circul.

Stabilită, astfel, în Principatul Monaco, ea și-a însoțit în mod regulat pe fratele mai mare la inaugurări, fiind una dintre cele mai active membre ale familiei principare și având propriile birouri în Palat.

De câțiva ani, însă, după al doilea său divorț, cel de acrobatul portughez Adans Lopez Peres, în 2004, Prințesa Stéphanie de Monaco locuiește într-un duplex de câteva sute de metri pătrați cu vedere spre portul Fontvieille, în cartierul de la marginea de vest a Principatului.

Prințesa Stéphanie de Monaco, alături de sora ei, Prințesa Caroline de Monaco, și de fratele sau, Prințul Albert de Monaco. FOTO: Getty Images

Imaginea 1/7: Prințesa Stéphanie de Monaco, alături de sora ei, Prințesa Caroline de Monaco, și de fratele sau, Prințul Albert de Monaco. FOTO: Getty Images

Deși foarte discretă în ceea ce privește viața sa privată, cea mai mică soră a Prințului Albert de Monaco nu trăiește singură. În plină pandemie, și-a luat în casă cei trei copii mari, redescoperind astfel bucuria reuniunilor de familie, iar acum continuă să locuiască cu fiica sa cea mică, Camille Gotlieb. „Suntem foarte apropiate și luăm cina împreună de cel puțin două sau trei ori pe săptămână. Fratele meu, Louis, ni se alătură vineri seara. Chiar e nelipsit! Îl conving adesea să ne pregătească lasagna, care este felul meu preferat”, a povestit pentru „Hello Monaco” Camille, care are 25 de ani și e foarte activă pe rețelele sale de socializare.

„Mama mea este foarte activă în tot ceea ce face. Are chiar mai multă energie decât mine! E o sursă inepuizabilă de inspirație și de energie! (…) Dacă mama ar decide să deschidă o brutărie, aș fi alături de ea. Și dacă ar construi un castel de nisip, eu l-aș apăra ca și cum ar fi fortăreața mea!”, a mai spus tânăra Camille, care e foarte atașată de Stéphanie de Monaco.

FOTO: Getty Images, Palais Princier




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Unde și cu cine locuiește Prințesa Stéphanie de Monaco?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google