Prima pagină » vivo X Fold 3 va aduce un nou design şi va exista şi o versiune Pro

vivo X Fold 3 va aduce un nou design şi va exista şi o versiune Pro

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-x-fold-3-va-aduce-un-nou-design-si-va-exista-si-o-versiune-pro

vivo se pregătește să lanseze în 2024 nu unul, ci două telefoane pliabile tip „carte” şi asta până la final de trimestru 1 din 2024. Informaţiile ne vin de la Digital Chat Station, care ne spune că va exista un X Fold 3 şi un X Fold 3 Pro, despre care avem detalii mai jos.

Ambele dispozitive au primit certificarea de la autorităţile din China. Zvonacul e convins că noul duo va aduce îmbunătăţiri faţă de X Fold 2, inclusiv o rezoluţie superioară a ecranului, o baterie mai mare, dar şi senzori de 50 MP pentru toate camerele. Scade şi greutatea corpului, deşi bateria e mai mare. Personal aş vrea să văd şi suport pentru stylus, o funcţie mai puţin răspândită pe pliabilele tip carte în ziua de azi.

X Fold 3

Sursa afirmă că vivo X Fold 3 Pro va aduce chiar şi o cameră periscop, iar ceva rar pe pliabile. Va avea şi încărcare wireless la 50W şi un cititor de amprente integrat în ecran. Aceste două din urmă funcţii erau prezente şi pe X Fold 2 şi pe X Fold 2, deci nu ne surprind. Se pare că X Fold 3 va fi un pliabil ceva mai lite, cu preţ redus, iar X Fold 3 Pro va fi adevăratul succesor pentru X Fold 2.

Pro-ul va avea şi procesor Snapdragon 8 Gen 3, baterie de 5700 mAh şi încărcare la 100W. Vivo X Fold 3 va avea procesor Snapdragon 8 Gen 2, baterie de 5600 mAh. E greu de crezut că ambele telefoane vor ajunge în Europa, de fapt e greu de crezut că vreunul din ele o va face, pentru că pliabilele vivo nu au mai venit oficial la noi până acum. Dar cu înţelegere cu Nokia rezolvată, orice e posibil. Debutul e aşteptat în China în martie. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: vivo X Fold 3 va aduce un nou design şi va exista şi o versiune Pro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă