Prima pagină » 50% din salariul minim brut pe țară. Instrucțiuni de acordare pentru deținătorii titlului de doctor

50% din salariul minim brut pe țară. Instrucțiuni de acordare pentru deținătorii titlului de doctor

de Roboțelul @ iDOR.info

Instrucțiuni de acordare pentru deținătorii titlului de doctor

Administrația Națională a Penitenciarelor a emis ieri, prin Decizie de director general, noile instrucțiuni privind punerea în aplicare a modificărilor legislative aduse condițiilor de acordare a indemnizației pentru titlul științific de doctor. Instrucțiunile vin cu o serie de reguli ce vizează în primul rând suplimentarea fișelor de post cu atribuții ce pot fi cuantificabile și raportate lunar prin intermediul unor note avizate de către  structurile superioare.

Accesați imaginea de mai jos pentru detalii complete:

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: 50% din salariul minim brut pe țară

3 răspunsuri

  1. Deci in concluzie tot cei care au primesc🤣🤣🤣🤣

  2. Ia sa vezi cum va creste numarul de doctori in posturile de paza.

  3. Bună ziua, domnule președinte. Vă rog să-mi răspundeți la următoarele întrebări referitoare la această decizie care nu este altceva decât o sursă în plus de demotivare (și așa în declin din cauza schimbărilor din ultimii ani și care generează numeroase frustrări), iar pe de altă parte este o altă modalitate de a-ți ține “lanțul scurt” de către directorul de unitate care, dacă va avea chef (nu îl vei supăra) îți aprobă sau nu acel raport de activitate, după ce ai îndeplinit acele sarcini pe care directorul nu are chef/nu știe să le facă….e umilitor ca o persoană care nu are competențe profesionale în a stabili acordarea titlului de doctor să îți stabilească acordarea sau nu a sporului cuvenit prin lege. Așadar: ce faci dacă într-o lună ești 2-3 săptămâni în concediu de odihnă sau medical și nu ai timpul necesar pentru activitățile ce ți s-au stabilit? Nu primești sporul? Cum împiedici directorul să nu abuzeze, să nu fie subiectiv în repartizarea efectivă a acelor activități? Cum să emiți decizia în martie și să ceri beneficiarilor să justifice primirea sporului pentru perioada decembrie 2023-martie 2024 din moment ce nu s-au stabilit atribuțiile concrete în fișa postului și deci nu puteai să faci ceea ce se cere ca justificare? E logic, legal ce se întâmplă? E normal să ajungem în instanță întocmai ca persoanele custodiate? Credeți că la câte drepturi salariale au fost și sunt tăiate, mai era nevoie de încă un motiv de a ne demotiva și frustra? Nu credeți că în acest caz directorul este supraevaluat (nu vreau să jignesc pe nimeni), dar sunt ei în măsură să se pronunțe pe un domeniu pentru care nu au competențe? Vă mulțumesc și sper să ne putem baza in continuare pe dumneavoastră.

Adaugă un comentariu:

Copyright © 2019 – 2024 SNPP

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 50% din salariul minim brut pe țară. Instrucțiuni de acordare pentru deținătorii titlului de doctor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă