Prima pagină » Abia a negat că nu formează un cuplu și au fost surprinși din nou împreună! Marele artist și cunoscuta prezentatoare, fotografiați în mașina ei – Playsport

Abia a negat că nu formează un cuplu și au fost surprinși din nou împreună! Marele artist și cunoscuta prezentatoare, fotografiați în mașina ei – Playsport

de Roboțelul @ iDOR.info
abia-a-negat-ca-nu-formeaza-un-cuplu-si-au-fost-surprinsi-din-nou-impreuna!-marele-artist-si-cunoscuta-prezentatoare,-fotografiati-in-masina-ei-–-playsport

Denise Rifai și-a pus din nou fanii pe jar, după ce a fost surprinsă în compania lui Dan Bittman. Cei doi au fost văzuți în mai multe rânduri împreună, dar au negat că au o relație. Cu toate acestea, artistul continuă să se afișeze împreună cu faimoasa prezentatoare.

Unde au fost surprinși de data aceasta Dan Bittman și Denise Rifai

Denise Rifai este o femeie puternică, dar Dan Bittman a reușit să o emoționeze foarte tare în momentul în care a scos inelul și i l-a pus în față, în timp ce bruneta îl intervieva. Acela a fost și momentul în care au luat naștere zvonurile potrivit cărora cei doi ar avea o relație de dragoste.

Îndrăgitul artist a spus în mai multe rânduri că între el și prezentatoarea de la Kanald D nu este nimic și că nu a vrut decât să atragă atenția asupra emisiunii cu pricina în momentul în care i-a dăruit vedetei de televiziune bijuteria al cărui preț nu-l cunoaștem.

”Nu mă văd mergând până acolo”

Chiar dacă a negat faptul că este implicat într-o relație amoroasă cu Denise Rifai, Dan Bitmann a continuat să dea naștere unor suspiciuni. De curând, cei doi au fost surprinși din nou împreună. De această dată, artistul a fost fotografiat în mașina vedetei celor de la Kanal D.

Cei de la SpyNews titrează că bruneta l-a condus pe celebrul cântăreț la o reprezentanță auto din Capitală, după care s-au despărțit.

Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare. Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune.

”Mi-am zis: «Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?». Și dacă tot mi se spune «Inelul în România», bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat.

Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă.”, a spus Dan Bitmann, într-o declarație acordată pentru viva.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Abia a negat că nu formează un cuplu și au fost surprinși din nou împreună! Marele artist și cunoscuta prezentatoare, fotografiați în mașina ei – Playsport

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google