Prima pagină » Adela Popescu și-a surprins fanii, după ce a postat câteva imagini pe Instagram. Vine bebe 4! Poate faceți și o fetiță

Adela Popescu și-a surprins fanii, după ce a postat câteva imagini pe Instagram. Vine bebe 4! Poate faceți și o fetiță

de Roboțelul @ iDOR.info

Adela Popescu și-a pus din nou fanii pe jar, după ce a apărut pe Instagram cu o burtică suspectă. Aflată în vacanță alături de soțul ei, Radu Vâlcan, fosta prezentatoare a stârnit controverse în mediul online.

Citește și Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Nu mulți români își permit o asemenea taxă

Mulți internauți au felicitat-o pentru sarcină! Iată imaginile de la care a pornit totul!

În acest moment, cele două vedete se bucură de o vacanță exotică. Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat să se relaxeze fără cei trei copii ai lor, așa că au avut șansa să se relaxeze mai mult.

Adela s-a afișat în costum de baie, însă apariția ei a atras atenție internauțilo și mulți au întrebat-o dacă este însărcinată din nou.

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, fosta prezentatoare de la PRO TV a părut, pentru câteva momente, însărcinată.

Fanii au observat burtica ușor proeminentă a Adelei Popescu, în videoclipul postat de aceasta pe plajă. Ea și Radu Vâlcan stau întinși pe nisip, iar el îi mângâie burtica.

Drept urmare, unii s-au grăbit să o felicite pentru noua sarcină.

„Poate faceți și fetița!”, „Este însărcinată iar?”, „Nu mai poate omul să plece într-o vacanță că, hop, vine burtica”, „Pe bune? Nu mai poate manca omul, sa fie putin balonat sau este obligatoriu sa fie burtica plata, gata e burta de gravida? Voi cum va simtiti sa va zica careva ca sunteti gravide si sa nu fiti? Ce vă priveste viata personala a altei persoane, chiar daca e persoana publică. Adela esti o frumoasa!”, „Unii oameni chiar nu inteleg cum arată abdomenul unei mame care a nascut 3 copii… Nici măcar nu e vorba de grăsime, e vorba de mușchii abdominali”, au fost o parte dintre mesajele internauților.

”Cum ar fi fost dacă nu țineam dietă?”

Adela a fost amuzată de toată situația și a făcut haz de necaz. Aceasta a spus că a încercat să arate bine înainte de vacanța din Thailanda, însă nu prea i-a ieșit.

„Eu mor de râs! Am pus acum vreo 10 minute o filmare cu mine și cu Radu de la plajă și oamenii, foarte foarte drăguți, mi-au comentat ”Felicitări, felicitări, vine bebe 4! Bravo, ce frumos! Se vede după burtică, se vede că burtica e proeminentă, uite cum pune mâna”.

Citește și Adela Popescu revine pe micile ecrane. La ce televiziune va apărea blondina: „Trebuie să fii la dispoziția oamenilor”

Asta în condițiile în care eu, înainte să vin în Thailanda, am mers în fiecare zi la sală, m-am culcat mai devreme ca să nu mă înfig în mâncarea din frigider, nu am mai pus gura pe pâine, pe dulciuri, pe nimic și oamenii îmi zic ”Burtica se vede”. Cum ar fi fost dacă nu țineam dieta asta? Glumesc, vă ador!”, a recunoscut Adela Popescu pe Instagram.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adela Popescu și-a surprins fanii, după ce a postat câteva imagini pe Instagram. Vine bebe 4! Poate faceți și o fetiță

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type