Prima pagină » Ariana Grande, criticată dur după apariția de la premiile Oscar 2024: Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!

Ariana Grande, criticată dur după apariția de la premiile Oscar 2024: Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!

de Roboțelul @ iDOR.info
ariana-grande,-criticata-dur-dupa-aparitia-de-la-premiile-oscar-2024:-cea-mai-urata-rochie-pe-care-am-vazut-o!

Ariana Grande s-a numărat printre vedetele prezente la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2024, însă rochia aleasă de celebra cântăreață a stârnit numeroase reacții acide din partea fanilor.

Imaginile cu Ariana Grande pe covorul roșu de la gala Oscar au făcut înconjurul lumii. Artista a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie roz, semnată de creatorul de modă Giambattista Valli, care s-a făcut remarcată prin volanele supradimensionate din jurul taliei.

Ariana Grande, la premiile Oscar 2024

Ariana Grande, la premiile Oscar 2024 / Profimedia Images

Citește și: Noul iubit al Arianei Grande, acuzat că și-a ascuns relația: „I-a spus soției sale cu câteva zile înainte. Nu se aștepta la așa ceva”

Prin ținuta ei, vedeta și-a dorit să îi aducă un omagiu personajului său, Glinda, din filmul fantasy muzical „Wicked”, însă fanii nu au fost deloc încântanți de alegerea ei.

Ariana Grande, la premiile Oscar 2024

Ariana Grande, la premiile Oscar 2024 / Profimedia Images

„Parcă e îmbrăcată într-o plapumă?”, „Ce e asta? Parcă trage după ea așternuturile de pe pat!”, „Arată de parcă ar fi încercat să împacheteze un cearșaf și nu a reușit!”, „Încerc să-mi dau seama unde își ține mâinile. O rochie foarte ciudată!”, „Cum merge la baie dacă e îmbrăcată așa?”, „Arată de parcă ar căra hainele la mașina de spălat”, „Îi e imposibil să meargă, arată ridicol!”, „Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Ariana Grande surprinde cu o nouă transformare spectaculoasă de look. Și-a vopsit părul blond: „Ești uimitoare”

Artista și-a asortat rochia voluminoasă cu un set de bijuterii prețioase, precum și cu un machiaj discret și luminos. În ceea ce privește coafura, ea a ales să-și prindă părul într-un coc stilizat.

Ariana Grande a trecut printr-un divorț

Ariana Grande a divorțat rapid de Dalton Gomez, bărbatul cu care a fost căsătorită doi ani. Tinerii au ajuns la un acord comun.

Acest acord implică o mulțime de bani pentru el, cu condiția ca Dalton să nu se apuce să scrie vreo carte explozivă sau să facă publice poze nemaivăzute din perioada în care se iubea cu Ariana. 

Despărțiți din luna februarie, cei doi au depus actele de divorț luna trecută, iar separarea a fost deja pecetluită legal. Dalton a acceptat să nu facă publice niciun fel de înregistrări din timpul mariajului.

Citește și: Ariana Grande, în vacanță la Disney, alături de noul partener. Ea și Ethan Slater se înțeleg de minune: „Toți prietenii ei îl iubesc”

Potrivit documentelor obținute de The Blast, fostul cuplu nu va lăsa la lumină niciun fel de detalii despre lucrurile care au dus la destrămarea mariajului. Ambii au semnat că sunt de acord să nu facă publice „niciun fel de fotografii, înregistrări, filmulețe”. Mai mult, lui Gomez i s-a interzis să scrie vreo carte cu dezvăluiri din căsnicie sau să dea vreun interviu pe seama acestui subiect. Și Grande a fost de acord cu termenii de confidențialitate.

Ariana și Dalton au reușit să tranșeze rapid termenii divorțului, întrucât aveau un contract prenupțial puternic. Mai mult, cântăreața i-a tăiat fostului soț un cec de 1,25 milioane de dolari. Vor împărți și banii pe care-i vor lua după vânzarea casei în care au trăit împreună. 

„Există dragoste și respect reciproc între Ariana și Dalton. Au vrut să se asigure că totul s-a încheiat bine pentru amândoi”, a transmis un apropiat al celor doi. Atât solista, cât și tânărul care lucrează ca agent imobiliar și-au făcut deja alte relații.

Citește și: Ariana Grande, dezvăluiri neașteptate despre intervențiile estetice: „Am avut tone de fillere și de Botox!”

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ariana Grande, criticată dur după apariția de la premiile Oscar 2024: Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google