Prima pagină » Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Rădulescu îi era „frică”. L-a bănuit mult timp pe Dani Oțil că o înşela cu ea: „Aveam crush toți” – Playtech Știri

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Rădulescu îi era „frică”. L-a bănuit mult timp pe Dani Oțil că o înşela cu ea: „Aveam crush toți” – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
asistenta-de-la-neatza-de-care-mihaelei-radulescu-ii-era-„frica”.-l-a-banuit-mult-timp-pe-dani-otil-ca-o-insela-cu-ea:-„aveam-crush-toti”-–-playtech-stiri

Dani Oțil a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a mărturisit că fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu, l-a bănuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea că Dani are o relație ascunsă a fost chiar o fostă asistentă TV a matinalului.

Dani Oțil, bănuit de infidelitate

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România, au trăit o poveste de iubire intensă timp de cinci ani. Cu toate acestea, drumurile lor s-au despărțit, iar viața i-a condus pe căi diferite.

Mihaela Rădulescu s-a stabilit în Monaco și a început o relație cu Felix Baumgartner, în timp ce Dani Oțil s-a concentrat atât asupra carierei profesionale, cât și asupra vieții personale, ajungând să se căsătorească cu Gabriela, cu care a avut un băiețel.

Recent, Dani Oțil a fost invitat în podcastul „Fierți pe Power Couple”, moderat de Florin Ristei și Speak, unde a discutat diverse aspecte legate de emisiunea „Power Couple”, pe care o prezintă la Antena 1. În cadrul acestui podcast, el a adus în discuție și un episod din trecutul său, legat de gelozia Mihaelei Rădulescu.

Dani Oțil a povestit cum Mihaela Rădulescu a fost geloasă pe presupusa sa relație cu Flavia Mihășan, colega lui de la matinalul de la Antena 1. Deși nu exista nicio legătură romantică între ei, Mihaela a fost convinsă că Dani îi ascunde ceva.

Acesta a explicat că o altă persoană pe nume Flavia, cu care colabora pentru un contract de marketing, era cea care îi trimitea mesaje. Cu toate acestea, Mihaela a fost convinsă că există ceva între Dani și Flavia Mihășan, iar acest episod a provocat un moment tensionat în relația lor.

Totodată, Dani Oțil a dezvăluit că învățase o lecție importantă despre comunicarea în cuplu de la un stilist. Acesta i-a sfătuit să refuze să răspundă la întrebări care îl pun într-o situație delicată, pentru a menține echilibrul și armonia în relație.

„Avem un moment la televiziune, apoi ajung la prânz la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie, Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat zice: «Ia vezi, eu când te-am rugat să îi scrii Flaviei ai zis că nu ai numărul ei și îți scrie Flavia».

Ea zice: «Mai mult decât atât e Flavia smiley face». Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul numelui era nu încă și dacă puneam NUP era că e nebună, de evitat. (…) Apoi citește Mihaela: «Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult»”.

Eu, dacă îi spunea Mihaelei care Flavia e, să o sunăm, nu…Am lăsat să se depresurizeze treaba, i-a luat trei zile. E foarte greu într-o garsonieră să fii certat cu cineva. Plus că noi dormeam într-o cutie pe un perete. Aveam scări, așa, era desenat de mine. Și așa s-a încheiat treaba”, a încheiat Dani Oțil, vizibil amuzat de situație.

De ce s-au despărțit Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

Povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a fost un subiect de interes constant în lumea showbizului românesc. Relația lor a captivat atenția publicului și a generat numeroase speculații și scenarii, în special atunci când cei doi au ales să pună punct relației lor.

Despărțirea lor a fost un moment marcat de curiozitate și dezbateri în rândul fanilor, care au dorit să afle adevăratul motiv din spatele separării celor două vedete. Întrebările și zvonurile au abundat, iar unii admiratori au încercat să reconstituie povestea despărțirii cu totul și cu totul.

Cu toate acestea, Dani Oțil a ales să ofere câteva indicii despre motivele care au condus la finalul relației, dezvăluind o parte din dinamica lor în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Fără a menționa numele Mihaelei, Dani a mărturisit că una dintre problemele majore ale cuplului lor a fost gelozia excesivă a partenerei sale. Mihaela îl acuza constant pe Dani că ar avea alte relații și îi trimitea nenumărate mesaje, exprimându-și temerile și neliniștile în legătură cu fidelitatea lui.

Printre mesajele primite se numărau afirmații precum „Îți face mai bine aia decât mine” sau „Sper că e mai urâtă decât mine, așa am văzut că se întâmplă în filme”. Aceste cuvinte ilustrează gradul de insecuritate și de neliniște din relația lor, care, în cele din urmă, a contribuit la decizia lor de a merge pe drumuri separate.

Ce diferență era între cei doi amorezi

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost una dintre cele mai mediatizate perechi din lumea showbiz-ului românesc. Dragostea lor a captivat atenția publicului și a reprezentat un exemplu de pasiune și intensitate în ciuda criticilor și speculațiilor care au înconjurat relația lor. Cu o diferență de vârstă de 11 ani între ei, cei doi au demonstrat că iubirea nu cunoaște limite și că sentimentele pot trece dincolo de orice obstacole.

Pe parcursul celor cinci ani de relație, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit momente memorabile, construind o poveste de iubire în care pasiunea și devotamentul erau evidente. Cu toate că au existat critici și bârfe care au încercat să pună la îndoială autenticitatea relației lor din cauza diferenței de vârstă, cei doi au ignorat aceste comentarii și și-au continuat drumul împreună, în ciuda tuturor.

Cu toate acestea, în ciuda dragostei lor sincere și a legăturii puternice pe care au avut-o, la un moment dat, Mihaela și Dani au decis să pună punct relației lor. Despărțirea lor a fost un moment tulburător pentru fanii lor, dar a fost o decizie pe care au luat-o înțelept pentru a-și urma fiecare propriul drum în viață.

Chiar și după finalul relației lor, Dani Oțil a păstrat doar cuvinte de laudă și respect la adresa fostei sale iubite. Gestul său a arătat maturitate și înțelegere, evidențiind faptul că relația lor a fost una bazată pe respect și că amintirile frumoase rămân întipărite în inimile lor pentru totdeauna.

„Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dani Oțil.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Rădulescu îi era „frică”. L-a bănuit mult timp pe Dani Oțil că o înşela cu ea: „Aveam crush toți” – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google