Prima pagină » Bate vântul la Palatul regal britanic. Ultimii membri activi au zburat în Bahrain

Bate vântul la Palatul regal britanic. Ultimii membri activi au zburat în Bahrain

de Roboțelul @ iDOR.info
bate-vantul-la-palatul-regal-britanic.-ultimii-membri-activi-au-zburat-in-bahrain

N-a mai rămas nimeni la Palat. După ce și Regina Camilla a spus că-și ia un timp de respiro, ceilalți membri regali activi au plecat pe alt continent.

Cu adevărat avem de-a face cu o monarhie subțiată. Iar ultimele redute au lăsat îndatoririle și au plecat în zări mai senine.

În timp ce regele Charles este supus unui tratament pentru cancer, iar prințesa Kate continuă să se recupereze după o intervenție chirurgicală, unii dintre membrii regali minori au plecat în Bahrain.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty (2) jpg

Prințesa Eugenie, Mike Tindall și Zara Tindall s-au alăturat prietenilor cu ștaif din Bahrain și au avut parte de o călătorie de lux estimată la cca 250.000 de lire sterline în Orientul Mijlociu.

Familia regală minoră s-a alăturat elitei bogate, inclusiv aristocratul Ducele de Richmond, precum și Jeremy Clarkson, într-un zbor înapoi de la Marele Premiu F1 de sâmbătă, pe care cei de la bord  l-au supranumit în glumă Air Force F1.

În avionul de lux Boeing 737 au fost prezenți și soțul Prințesei Eugenie, Jack Brooksbank, fiul Madonnei, Rocco Ritchie, și miliardarul mogul în asigurări David Howden.

Doar o călătorie dus la bordul acestei aeronave de lux, care servește la bord mâncare și băutură exclusiviste costă aproximativ 120.000 de lire sterline.

O parte din membrii regali britanici au avut privilegiul de a călători în Bahrain, la Marele Premiu F1 al Bahrainului.

Weekendul de Formula 1 a venit la fix drept deconectare pentru soții Tindall și pentru Prințesa Eugenie.

Având în vedere că și Regina Camilla a anunțat o pauză de la îndatoririle regale, se vede treaba că la Palat mai rămăsese probabil doar Prințesa Anne.

Cumva, forțați de problemele de sănătate apărute de la începutul anului, familia regală britanică dă senzația că se află într-o pauză. Cu regele bolnav de cancer, parcă și regina Camilla dorește să-și petreacă mai mult timp alături de el.

La fel și William, care îi stă alături Prințesei Kate.

Iarna 2023 – 2024 pare a fi una de tristă amintire la Palat. Și ne așteptăm ca primăvara să-i revitalizeze și să-i repună pe poziții pe membrii regali activi importanți.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bate vântul la Palatul regal britanic. Ultimii membri activi au zburat în Bahrain

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google