Prima pagină » Cât costă o geacă din garderoba Andreei Bălan

Cât costă o geacă din garderoba Andreei Bălan

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-costa-o-geaca-din-garderoba-andreei-balan

Andreea Bălan și-a scos la vânzare o parte din ținutele pe care le are în garderobă. Ea spune că are foarte multe obiecte vestimentare pe care nu le mai poartă, iar decizia de a le comercializa este una sustenabilă.

Artista a anunțat pe rețelele de socializare că a decis să facă o curățenie serioasă în garderoba sa și s-a gândit să pună la vânzare o parte dintre hainele pe care nu le mai poartă.

„Dragilor, după cum știți, am o adicție pentru haine. De aceea, garderoba mea este plină de obiecte vestimentare pe care nu le mai port. Pentru că este sustenabil și rapid, folosesc Vinted pentru hainele mele. Este super ușor de folosit, gratuit de descărcat de pe magazinele digitale. Vă aștept acolo”, a scris cântăreața, pe pagina sa personală de Instagram.

Andreea Bălan / FOTO – Facebook

Cât costă o greacă din garderoba Andreei Bălan

Cei care doresc să cumpere haine din garderoba Andreei Bălan trebuie să știe că artista a pus la vânzare atât haine de scumpe, cât și haine accesibile la preț.

De exemplu, o geacă poate fi achiziționată pentru suma de 300 de lei, în timp ce o fustă costă 70 de lei. O pereche de adidași Versace sunt 600 de lei, iar o pereche de sandale Casadei sunt 500 de lei, conform Libertatea.

Despre Andreea Bălan

Andreea Bălan este o cântăreață, dansatoare, actriță și prezentatoare de televiziune din România. S-a născut pe 23 iunie 1984 în municipiul București. A devenit cunoscută publicului românesc în anii 2000, când a făcut parte din trupa de muzică pop Andre, iar ulterior a avut o carieră solo de succes.

De-a lungul carierei sale, Andreea Bălan a lansat mai multe albume de studio și a avut numeroase hituri, precum „Trippin”, „Prinde-mă, aprinde-mă” și „Like a Bunny”. Este cunoscută și pentru prezența sa în emisiuni de televiziune și în diverse proiecte media.

În afara carierei sale muzicale, Andreea Bălan a fost implicată în diverse activități artistice, inclusiv în domeniul teatrului și al filmului. De-a lungul anilor, ea a fost subiectul multor știri și controverse, între care se numără și divorțul cu scandal de actorul George Burcea, alături de care artista are două fetițe.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât costă o geacă din garderoba Andreei Bălan

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google