Prima pagină » Ce îți oferă un smartwatch robust de sub 200 de lei achiziționat din China de pe GeekBuying?

Ce îți oferă un smartwatch robust de sub 200 de lei achiziționat din China de pe GeekBuying?

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-iti-ofera-un-smartwatch-robust-de-sub-200-de-lei-achizitionat-din-china-de-pe-geekbuying?

Dacă ești pasionat de look-ul robust al dispozitivelor purtabile și ai un buget mic de cheltuit pe un asemenea smartwatch, poate că modelul LOKMAT ATTACK pe care l-am găsit astăzi în oferta GeekBuying îți va face cu ochiul. Are o reducere atractivă de 31% și îl vei avea livrat gratuit în România. Avem detalii despre produs mai jos. 

LOKMAT ATTACK

În primul rând avem bifat design-ul robust, cât și certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf. Ceasul aduce un ecran tactil TFT LCD de 1.28 inch, plus baterie generoasă care promite până la 12 zile de funcționate într-un regim normal. În standby poate ajunge chiar și la 25 de zile fără să necesite o alimentare.

LOKMAT ATTACK

Oferă pedometru, monitorizare somn, puls, SpO2, livrează alerte prin vibrații și pe lista de funcții avem reminder apeluri, mod multi-sport, timer, control muzică, reminder sedentarism, alarmă, Remote Camera, verificare notificări de pe telefon, cât și vreme.

Ca materiale avem aici TPU+ABS, iar alimentarea se va realiza cu ajutorul cablului ce are conector magnetic. Există și o aplicație dedicată pentru telefon numită Flow Kit. Astăzi poți cumpăra ceasul de pe GeekBuying pentru doar 166.06 lei




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce îți oferă un smartwatch robust de sub 200 de lei achiziționat din China de pe GeekBuying?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă