Prima pagină » Cea mai proastă franciză pe care Sony a făcut-o vreodată? Acest lucru este opțional

Cea mai proastă franciză pe care Sony a făcut-o vreodată? Acest lucru este opțional

de Roboțelul @ iDOR.info
cea-mai-proasta-franciza-pe-care-sony-a-facut-o-vreodata?-acest-lucru-este-optional

ModNation Racers – O trilogie de prostii

Acest lucru poate face conducerea mai solicitantă și mai „realistă”, dar nu despre asta sunt aceste produse. Trebuie să aveți control deplin asupra mașinii pentru a putea calcula traseul de condus până la pixel. Lipsa de control înseamnă frustrare, ceea ce are ca rezultat un nivel semnificativ mai scăzut de plăcere. Ei bine, dacă serialul are recenzii atât de bune, poate mai este ceva la el? Ei bine, elementul principal al anunțului acestei serii a fost un editor de căi atât de avansat, atât de complex și atât de precis încât nici designerii profesioniști nu ar disprețui un astfel de instrument. Poți face orice acolo, deși cu anumite limite de dimensiune desigur, dar singurul lucru care ne limitează este imaginația, pentru care jocul PS3 a primit foarte multe laude.

Recunosc sincer că da, este un aspect cu adevărat cool al acestei serii, dar astăzi nu mai merită un ban, pentru că nu putem împărtăși creațiile noastre cu alți jucători – serverele de pe PS3, PSP și chiar PS Vita sunt închise. Cu toate acestea, acest lucru poate fi depășit dacă melodiile create de dezvoltatori sunt grozave și permit o distracție incredibilă solo sau pe ecran împărțit. Ei bine, aici am o dilemă. De ce? Pentru că, deși artiștii de la San Diego Studio și United Front Games au făcut o treabă grozavă, designerii de nivel responsabili de joc trebuie să facă tot posibilul! Înțeleg foarte mult – poate că scopul ModNation Racers a fost să vizeze mai mulți jucători de bază și să încurajeze oamenii să-și maximizeze abilitățile. Dar când jumătățile de trasee sunt aranjate în așa fel încât să complice grosolan jocul, în loc să-l diversifice într-un mod sensibil, distracția se termină și începe frustrarea.

Oricine a jucat acest joc știe despre ce scriu – ceea ce este doar un decor în majoritatea jocurilor poate deveni brusc o piedică pentru tine aici. Sari de pe stânca mare, te bucuri de priveliștile uimitoare și de BAM. Ciocniți mașina într-o pereche de poligoane care ies dintr-un vârf, deal sau altă porcărie plasată central în mijlocul traseului de zbor pentru toți jucătorii. A doua încercare, același lucru, apoi a treia, a patra… Enta. Uneori îl înțelegi, alteori nu. Și asta nu este tot. Toate cele trei jocuri sunt pline de coridoare înguste amplasate imediat după viraje, unde niște obstacole invizibile au fost plasate brusc, iar în multe locuri platforma pe care sărim a fost mutată atât de departe încât, în 50-60% din cazuri, în ciuda sincerității noastre. intenții, s-ar putea Ne lovim de o stâncă care iese în afară cu o jumătate de centimetru, sau granița taie prea mult și lucruri de genul ăsta. Parcă aș fi un fel de idiot și nu mă descurc cu jocul, dar și roboții de nivel superior au probleme majore cu el, motiv pentru care aproape toți jucătorii ajung la partea de jos în aceleași locuri.

Am fost atât de încântat să joc această serie pentru că arăta întotdeauna grozav, dar acest model de conducere, designul de nivel neconsiderat și chiar surprizele foarte slabe îl fac un dezastru absolut. Stai departe de aceste jocuri.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cea mai proastă franciză pe care Sony a făcut-o vreodată? Acest lucru este opțional

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google