Prima pagină » Cele mai frumose cupluri de pe covorul roșu, la Premiile Oscar. Cine este soția discretă a marelui câștigător, Cillian Murphy | PRO TV

Cele mai frumose cupluri de pe covorul roșu, la Premiile Oscar. Cine este soția discretă a marelui câștigător, Cillian Murphy | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
cele-mai-frumose-cupluri-de-pe-covorul-rosu,-la-premiile-oscar.-cine-este-sotia-discreta-a-marelui-castigator,-cillian-murphy-|-pro-tv

Cillian Murphy este omul momentului – a câștigat toate premiile la care a fost nominalizat în acest sezon pentru rolul din Oppenheimer, totul culminând cu Oscarul pentru cel mai bun actor.

Irlandezul este unul dintre cei mai discreți actori și un familist convins: este căsătorit cu Yvonne McGuinness din 2004, deși se cunosc din anii ’90, iar împreună au doi băieți adolescenți.

Deși cel mai adesea vine la evenimentele mondene singur, la Premiile Oscar Cillian Murphy a fost însoțit de Yvonne. Chiar dacă nu au pozat împreună pe covoul roșu, au fost surprinși de paparazzi și de camerele video în timpul ceremoniei.

În timpul discursului său, Cillian i-a mulțumit lui Yvonne, în vârstă de 51 de ani, pentru că îi este “parteneră în viață și în artă”.

Și alte cupluri au reușit să se facă remarcate pe covorul roșu de la Premiile Oscar. Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alves, au demonstrat că formează cuplul perfect. De profesie model, Camila a bifat un look spectaculos, într-o superbă rochie neagră decoltată.

Margot Robbie este, în ultima vreme, acompaniată și de soțul ei, Tom Ackerley, la toate evenimentele cinematografice la care participă.

Chris Hemsworth și soția sa, Elsa Pataky, formează unul dintre cele mai reușite cupluri din industria cinematografică.

Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi ce alte cupluri și-au făcut apariția la Premiile Oscar.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cele mai frumose cupluri de pe covorul roșu, la Premiile Oscar. Cine este soția discretă a marelui câștigător, Cillian Murphy | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google