Prima pagină » CHEFII CONTRAATACĂ. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au dat şi ei Antena în judecată

CHEFII CONTRAATACĂ. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au dat şi ei Antena în judecată

de Roboțelul @ iDOR.info
chefii-contraataca.-bontea,-dumitrescu-si-scarlatescu-au-dat-si-ei-antena-in-judecata

Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro


CHEFII CONTRAATACĂ. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au dat şi ei Antena în judecată

Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu contraatacă. Cei trei au acţionat la rândul lor Antena Group în judecată. 

Procesul a fost deschis la Tribunalul Bucureşti şi are ca obiect „acţiune în răspundere contractuală”, potrivit datelor de pe Portalul Instanţelor de Judecată, consultate de Paginademedia.ro. 

Potrivit specialiştilor consultaţi de Paginademedia.ro, în teorie, acest obiect al procesului (actiune in raspundere contractuala DOSAR ELECTRONIC) se aplică în cazul în care reclamanţii susţin că pârâtul nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale (ceea ce poate include diverse aspecte, inclusiv financiare).

Cu alte cuvinte, în cazul de faţă, cei trei Chefi au reclamat Antena Group că nu şi-ar fi respectat la rândul ei contractul.

Până la ora redactării articolului, cei trei Chefi nu au putut fi contactaţi.

Antena Group a început războiul cu cei trei Chefi, cu care au colaborat timp de nouă ani, după ce aceştia ar fi refuzat să mai participe la filmările unui nou sezon Chefi la cuţite, invocând oboseala. La scurt timp după aceea, Antena a trimis un comunicat către presă prin care anunţa că aceştia urmează să fie schimbaţi. 

La sfârşitul lunii noiembrie, după încheierea difuzării emisiunii Chefi la cuţite, Antena Group a înregistrat la Tribunal primele acţiuni împotriva celor trei Chefi. Câte un dosar pentru fiecare. Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. 

În luna decembrie, Antena Group a mai pornit câte un proces contra celor trei Chefi, având ca obiect „Pretenţii”. 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au evitat să comenteze relaţia cu Antena Group, în contextul în care contractul cu compania de media nu le permitea să discute despre aceasta. 

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Dumitrescu a răbufnit într-un clip video postat pe reţelele de socializare în care a spus, printre altele, că se află în situaţia să nu poate vorbi şi să nu se poată apăra public din cauza contractului de confidenţialitate pe care l-a semnat cu trustul media.  

„Mi se pare că e aşa într-o zonă din asta super gri în care eu, ca persoană, mi-am pierdut dreptul la liberă exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios şi un pic cam greu de dus”, a spus Dumitrescu. 

La scurt timp după ieşirea lui Florin Dumitrescu, Antena 1 a trimis notificări către mai multe publicaţii, printre care şi Paginademedia.ro, în care cereau eliminarea articolelor care conţineau declaraţiile lui Florin Dumitrescu. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: CHEFII CONTRAATACĂ. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au dat şi ei Antena în judecată

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google