Prima pagină » Chuck Norris a împlinit 84 de ani și spune că se simte ca la 48. Un prilej pentru fanii săi să continue seria celebrelor bancuri VIDEO

Chuck Norris a împlinit 84 de ani și spune că se simte ca la 48. Un prilej pentru fanii săi să continue seria celebrelor bancuri VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
chuck-norris-a-implinit-84-de-ani-si-spune-ca-se-simte-ca-la-48.-un-prilej-pentru-fanii-sai-sa-continue-seria-celebrelor-bancuri-video

Chuck Norris a sărbătorit, duminică, 10 martie, împlinirea a 84 de ani marți, însă cunoscutul actor de filme de acțiune spune că este într-o formă excelentă și se antrenează fără probleme la sacul de box.

Chuck Norris a împlinit 84 de ani FOTO Shutterstock

Chuck Norris a postat pe Instagram un videoclip în care se adresează celor 1,6 milioane de urmăritori.

Știți, azi am împlinit 84 de ani, dar mă simt ca și cum aș avea 48„, a spus Norris râzând. „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți„, a continuat actorul, potrivit Daily Mail.

Mă simt bine și rămân activ! Vă mulțumesc tuturor pentru minunatele urări de ziua mea. Dumnezeu să vă binecuvânteze„, a scris în descrierea postării.

Postarea a primit peste 372.000 de aprecieri și peste 11.000 de comentarii, multe dintre acestea fiind versiuni ale celebrelor „bancuri cu Chuck Norris” care circulă de mult timp.

Dar actorul a primit urări și din partea prietenilor, cum ar fi Dolph Lundgren, care a scris: „La mulți ani, Chuck. Arăți fantastic! Dolph.

Autorul Greg Laurie a adăugat: „La mulți ani, Chuck! Ești un tezaur național și o adevărată inspirație. Dumnezeu să te binecuvânteze!

Mulți alții, însă, precum cineastul Justin Taite, au comentat sub formă de bancuri cu Chuck Norris.

Fanii s-au întrecut în a scrie bancuri cu Chuck Norris

Fanii s-au întrecut în a scrie bancuri cu Chuck Norris FOTO Instagram

„Chuck Norris nu îmbătrânește, bătrânețea este speriată să se apropie de el,” a scris Taite în comentariul său.

Trainerul Scott Francis a glumit: „A dat 4566 de lovituri în acest video, dar ochii noștri ne permit să vedem doar câteva.”

Utilizatorul de Instagram @funkoollektor a adăugat: „Chiar și moartea se teme să se întâlnească cu Chuck Norris!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Chuck Norris a împlinit 84 de ani și spune că se simte ca la 48. Un prilej pentru fanii săi să continue seria celebrelor bancuri VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google