Prima pagină » Colaborare între Flip.ro și YOXO; Economisire și sustenabilitate prin abonamente mobile și telefoane recondiționate

Colaborare între Flip.ro și YOXO; Economisire și sustenabilitate prin abonamente mobile și telefoane recondiționate

de Roboțelul @ iDOR.info
colaborare-intre-flip.ro-si-yoxo;-economisire-si-sustenabilitate-prin-abonamente-mobile-si-telefoane-reconditionate

Flip.ro, startup-ul românesc cunoscut pentru promovarea economiei circulare prin vânzarea de electronice recondiționate, și-a unit forțele cu YOXO, serviciul de abonamente mobile 100% digitale, pentru a oferi clienților un avantaj suplimentar la achiziționarea unui telefon. Prin acest parteneriat, oricine cumpără un telefon de pe platforma Flip între 1 martie și 31 mai beneficiază de prima lună gratuită la activarea unui nou abonament YOXO, cu opțiuni de preț începând de la 9, 19, până la 39 de lei.

Pentru a accesa oferta, clienții trebuie să descarce aplicația YOXO, să își creeze un cont și să folosească codul QR sau codul de reducere primit de la Flip.ro. Această promoție este disponibilă exclusiv pentru abonamentele activate în perioada campaniei, permițând clienților să își păstreze numărul de telefon actual sau să aleagă unul nou.

Alex Burghelia, co-fondator al Flip.ro, subliniază că acest parteneriat reflectă angajamentul ambelor companii pentru oferirea de soluții avantajoase clienților, dar și pentru promovarea unui stil de viață sustenabil. Flip.ro s-a remarcat pe piața din România nu doar prin vânzarea de telefoane recondiționate, ci și prin implicarea în protejarea mediului. De la lansarea în 2019, compania a atras peste 300.000 de clienți individuali și 9.000 de companii, extinzându-se și în Bulgaria, Ungaria și Grecia, după o finanțare de 8 milioane de euro primită de la grupul eMAG.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Colaborare între Flip.ro și YOXO; Economisire și sustenabilitate prin abonamente mobile și telefoane recondiționate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă