Prima pagină » Cum poți închide un iPhone mai repede. Metoda de care mulți utilizatori nu au auzit – UseIT.ro

Cum poți închide un iPhone mai repede. Metoda de care mulți utilizatori nu au auzit – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-poti-inchide-un-iphone-mai-repede-metoda-de-care-multi-utilizatori-nu-au-auzit-–-useit.ro

Poți închide un iPhone mai repede, cum știu mulți utilizatori veterani ai acestor dispozitive Apple. 

Iată ce metode poți folosi: 

Cum închizi un iPhone mai nou

Dacă ai un model mai nou de iPhone, atunci modul de închidere rapidă diferă de cel al telefoanelor mai vechi. În această categorie sunt incluse modelele care nu au buton Home. Apple l-a înlocuit în urmă cu mai mulți ani, începând cu iPhone X. 

Cel mai probabil, noii utilizatori iPhone au un astfel de model. Nu contează ce versiunea iOS ai pe un astfel de telefon, trebuie să urmezi aceiași pași. 

Ține iPhone-ul în mână astfel încât poți apăsa butoanele de pe ambele margini ale dispozitivului, în același timp. Apasă pe butonul mare care se află pe marginea din dreapta sus a telefonului și pe butonul de volum jos, care se află pe partea stângă. Ține apăsat pe ambele butoane.

Așteaptă să apară pe ecran mai multe opțiuni. Prima îți oferă posibilitatea de a realiza un apel SOS către persoana care e programată drept contactul de urgență. În plus, poți să și anulezi ecranul și să revii la cel obișnuit. 

Află și care e funcția „secretă” Android similară cu opțiunea iPhone îndrăgită de utilizatori.

În partea de sus a ecranului, însă, vei vedea opțiunea de a închide telefonul. Trebuie să tragi de buton, pe ecran, cu degetul, în partea dreaptă. 

După acest pas, iPhone-ul se închide. Dacă vrei să îl deschizi din nou, trebuie să ții apăsat pe butonul din partea dreaptă. 

Va dura până la 30 de secunde să se deschidă din nou, în funcție de ce operațiuni realiza telefonul pe fundal în momentul în care l-ai închis. Dacă te-ai întrebat cum poți închide un iPhone mai repede, această metodă e cea mai simplă. O poți folosi și pe unele modele de iPad. 

Cum închizi un iPhone mai vechi

Dacă ai un model iPhone mai vechi, care are un buton Home, atunci închiderea dispozitivului e diferită față de cea pentru modelele noi. Trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

Dacă te întrebi cum poți închide un iPhone mai vechi de modelul 6, mai repede, butonul de închidere se află în partea de sus a telefonului, nu pe marginea dreaptă.

Dacă ai un model de iPhone mai recent de modelul 6, ține apăsat pe butonul de pe marginea dreaptă. Spre deosebire de prima metodă, nu trebuie să ții apăsat și pe butonul de volum în același timp. 

Află și ce funcție importantă are punctul verde de pe ecranul iPhone.

Vor apărea pe ecran opțiunile de SOS și de închidere a telefonului. Apasă iar pe ultima opțiune pentru a închide telefonul. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum poți închide un iPhone mai repede. Metoda de care mulți utilizatori nu au auzit – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă