Prima pagină » Dakota Johnson i-a înfuriat pe șefii de la „Madame Web”, după ce a spus că nu o miră dezastrul de la box office: „Nu și-a asumat nicio responsabilitate”

Dakota Johnson i-a înfuriat pe șefii de la „Madame Web”, după ce a spus că nu o miră dezastrul de la box office: „Nu și-a asumat nicio responsabilitate”

de Roboțelul @ iDOR.info
dakota-johnson-i-a-infuriat-pe-sefii-de-la-„madame-web”,-dupa-ce-a-spus-ca-nu-o-mira-dezastrul-de-la-box-office:-„nu-si-a-asumat-nicio-responsabilitate”

Articol publicat 15 martie 2024

„Madame Web”, filmul cu buget de 80 de milioane de dolari în care Dakota Johnson a jucat rolul principal, a fost o dezamăgire la box office. Pelicula a generat mai puțin de 100 de milioane de dolari în toată lumea, una dintre cele mai mici sume când vine vorba de producțiile cu supereroi.

Dakota a făcut o declarație care i-a înfuriat pe cei de la studioul de producție. Actrița de 34 de ani a spus că „înțelege” de ce filmul a fost un eșec, iar comentariul ei nu a rămas neremarcat de șefi. Tânăra este acuzată că a „a tras în jos” filmul și că „nu și-a asumat nicio responsabilitate”, după ce a recunoscut că nu a văzut pelicula și a făcut și alte câteva declarații.

Citește și: Pe covorul roșu apare în rochii decoltate, dar la cumpărături e de nerecunoscut. Cum arată Dakota Johnson într-o zi normală din viața ei

„Multe persoane de la studio pun la îndoială puterea ei ca star de cinema. Felul în care a reacționat la acest eșec o va prinde din urmă cel mai probabil. Nu orice film funcționează, dar se depune multă muncă și pentru cele mai slabe, iar ca vedeta să-l desconsidere oferă o imagine urâtă. Dakota este privită cu dispreț din cauza felului în care a vorbit despre film, pentru că toată lumea din producție se gândește la ce s-ar fi întâmplat dacă filmul ar fi fost același, dar ar fi avut succes la box office. Ea ar fi vorbit probabil despre continuări și s-ar fi considerat norocoasă”, a declarat o sursă din interior pentru Daily Mail

Într-un interviu recent pentru Bustle, Johnson a dat indicii că ar fi prezis lipsa de succes a peliculei. „Din nefericire, nu sunt surprinsă că a mers așa cum a mers, dar, cu siguranță, a fost o experiență pentru mine să fac acest film. Nu făcusem niciodată ceva asemănător și probabil că nu o voi mai face vreodată pentru că nu aparțin acelei lumi. Acum știu asta. Uneori, în această industrie, semnezi pentru ceva și pe măsură ce-l faci, devine un cu totul alt lucru, iar tu ești ceva de genul: ‘Stai, ce?’ Dar a fost o experiență de învățare. Normal că nu e drăguț să faci parte din ceva ce este făcut bucăți, dar nu pot spune că nu înțeleg”, a declarat Dakota.

Citește și: Dakota Johnson, surprinsă pe plajă cu Chris Martin, după ce „Madame Web” a fost un dezastru la box office. Actrița a făcut furori într-un costum de baie alb




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dakota Johnson i-a înfuriat pe șefii de la „Madame Web”, după ce a spus că nu o miră dezastrul de la box office: „Nu și-a asumat nicio responsabilitate”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă