Prima pagină » Dan Negru, acid după gala premiilor Oscar: „De Niro sau Scorsese erau bătrâni de azil”

Dan Negru, acid după gala premiilor Oscar: „De Niro sau Scorsese erau bătrâni de azil”

de Roboțelul @ iDOR.info
dan-negru,-acid-dupa-gala-premiilor-oscar:-„de-niro-sau-scorsese-erau-batrani-de-azil”

Marti, 12 Martie 2024, ora 14:42

2362 citiri

Cea de-a 96-a ediţie a Galei premiilor Oscar, decernate de Academia Americană de Film pentru cele mai bune realizări cinematografice ale anului 2023 s-a desfășurat la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles.

Filmul Oppenheimer – drama care a însoțit cursa pentru crearea bombei atomice – a fost marele câștigător al galei Oscar de la Los Angeles.

Pelicula a triumfat la șapte din cele 13 categorii unde fusese nominalizată, inclusiv la secțiunea cel mai bun film.

Dan Negru a urmărit și el gala și a avut o reacție acidă, făcând o comparație între felul în care sunt tratați actorii venerabili de peste Ocean față de cei de la noi.

„S-au dat premiile Oscar azi-noapte. Dacă noi le aveam nu existau Al Pacino, Martin Scorsese sau De Niro. La ei, bătrânețea nu e o povară. Nouă ne e rușine cu ăi bătrâni. E o vorbă în “board-urile” unor agenții de publicitate, televiziuni, radiouri de pe la noi: “lame”. Adică nașpa, nasol, jalnic.

Auzeam mereu reproșul ăsta, “lame” când îi aveam invitați pe Florin Piersic, Mircea Albulescu, Papaiani, Stela Popescu… Uitați-vă la media vârstei artiștilor din filmele românești și uitați-vă la Oscarurile de ieri. Flămânzi, desculți și goi facem filme și noi 😂

Ce noroc că suntem nulități în showbiz-ul mondial, altfel, după mintea noastră, U2, Rolling Stones, De Niro sau Scorsese erau “lame”, bătrâni de azil.

Poate avea dreptate Arghezi: “Țara noastră nu are ce face cu tineri îmbătrâniți; ei îi trebuiesc bătrâni, mulți bătrâni, însă tineri”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Declarațiile halucinante ale unei mame care are un copil în clasa a VIII-a:

Multe dintre întâmplările din mediul școlar par scăpate de sub control, iar profesorii sunt frecvent depășiți de situațiile care apar. Mama unui elev de clasa a VIII-a, din Capitală, a…

Reacția TVR după ce a pierdut procesul privind agresiunea jurnalistului Marian Olaianos asupra unei colege

Televiziunea Română va face apel în procesul privind concedierea jurnalistului de sport Marian Olaianos, în termenul legal. „Subliniem că fapta pentru care a fost cercetat face şi obiectul…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dan Negru, acid după gala premiilor Oscar: „De Niro sau Scorsese erau bătrâni de azil”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă