Prima pagină » Designerul de caractere din Dragon’s Dogma 2 oferă posibilități uimitoare. Jucătorii recreează personaje din alte jocuri, actori și multe altele

Designerul de caractere din Dragon’s Dogma 2 oferă posibilități uimitoare. Jucătorii recreează personaje din alte jocuri, actori și multe altele

de Roboțelul @ iDOR.info
designerul-de-caractere-din-dragon’s-dogma-2-ofera-posibilitati-uimitoare.-jucatorii-recreeaza-personaje-din-alte-jocuri,-actori-si-multe-altele

Va avea premiera pe 22 martie Doctrina Dragonului 2. Continuarea RPG-ului vechi de zece ani promite a fi o producție unică – jucătorii se vor bucura de o lume deschisă fascinantă și de o grafică excepțional de îmbunătățită.

Ca parte a promoției de pre-lansare, Capcom a decis să ofere un instrument gratuit de creare a personajelor, pe care ne putem aștepta să îl vedem în jocul propriu-zis. Ce să mai spun, această decizie s-a dovedit a fi scopul.

Inovator al următoarei generații

La prima vedere, ecranul de creare a personajelor nu este diferit de ceea ce oferă alte jocuri într-un cadru similar – dar diavolul este în detalii. După ce au ales forma de bază, jucătorii o pot transforma după cum dorescși editați câte detalii le pot găzdui dezvoltatorii.

Primele vizualizări arată deja asta Avem de-a face cu poate cel mai bun creator din istoria jocurilor pe calculator. Internauții vorbesc pozitiv despre surpriza Capcom, înștiințare Care Doctrina Dragonului 2 va fi Reprezentantul ideal al noii generații.

[Ten kreator] Atât de bine încât mă simt epuizat. Nu mă pot decide cum vreau să arate personajele mele!

– Sarcofagul

Sunt de acord sută la sută. Niciun alt constructor de caracter nu a fost atât de bine făcut (…). Îmi vine să precomand jocul…

-Benjomir75

În plus față de mai multe glisoare care vă permit să ajustați caracteristicile și formele, Viitorii jucători sunt surprinși pozitiv de varietatea de coafuri și tonuri ale pielii. Cum Au marcat Pentru utilizatorii de forum Reddit, dezvoltatorii au acordat o mare atenție includerii mai multor variante de caracteristici, astfel încât Jucătorii își pot recrea și propriul aspect.

Personal imaginativ

Din moment ce vorbim despre interpretarea unor oameni diferiți, a trebuit să ne bucurăm de magician ca personaj principal. Viitorii jucători își dezlănțuie imaginația, Vă prezentăm în lume Doctrina Dragonului Multe figuri cunoscute din cultura populară. Când navigăm pe rețelele sociale, putem întâlni cu ușurință multe moduri de a fi creativi Geralt din Rivia, GandalfȘi chiar Rengar cu League of Legends Și Bron cu Game of Thrones.

Unele încercări sunt cu adevărat admirabile. Shadowheart z prezentat mai sus Poarta lui Baldur 3 Poate fi acceptat cu ușurință ca model realizat de Larian Studios. cel mai important, Va fi posibil să transferați personajele create în jocul propriu-zis după lansarea acestuia – Acest lucru le oferă fanilor posibilitatea de a-și scrie propriile povești alternative.

Pe lângă protagonist, ne putem crea și proprii pioni. Pionii), adică tovarăși de arme care urmează personajul principal. Exemplul perfect aici este Proiectul SAM Stapanul Inelelor – Cel mai bun prieten al fiecărui ales.

Desigur, eroii fictivi nu sunt singurii creați până acum. De asemenea, putem întâlni modele de oameni reali pe Internet, incluzând nu numai actori și vedete, ci și… personalități din lumea jocurilor. Un internaut l-a recreat pe Todd Howard de la Bethesda însuși.

Desigur, vor exista mai multe idei pline de umor în toate acestea. Pornind de la crearea de proiecte de desene animate cât mai mult posibil, și pe metode… Calamarul este frumos După terminare, Jucătorii nu găsesc moderație. Noile modele sunt lansate oră în oră, așa că ar fi dificil să le enumerați pe fiecare în parte – dar toate merită admirate.

Pe cine ai recrea dacă ai avea acces la acest echipament?

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Designerul de caractere din Dragon's Dogma 2 oferă posibilități uimitoare. Jucătorii recreează personaje din alte jocuri, actori și multe altele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google