Prima pagină » Display-urile OLED ar putea ajunge atât pe iPad Pro, cât și pe iPad Air în următoarea perioadă

Display-urile OLED ar putea ajunge atât pe iPad Pro, cât și pe iPad Air în următoarea perioadă

de Roboțelul @ iDOR.info
display-urile-oled-ar-putea-ajunge-atat-pe-ipad-pro,-cat-si-pe-ipad-air-in-urmatoarea-perioada

Apple urmează să lanseze noi tablete în acest an. După cum spunea jurnalistul Mark Gurman în urmă cu ceva timp, pare că e vorba despre o nouă serie iPad Pro, tablete ce vor aduce panouri OLED. Un zvon interesant e că Apple va aduce astfel de ecrane și pe iPad Air. Nu tocmai rapid, dar undeva în 2028 ar sosi această tehnologie și pe tablete mai accesibile din portofoliu. Mai jos am detalii.

Informații sosesc prin intermediul firmei de cercetări Omdia (via The Elec). Se vehiculează ca iPad Air va aduce panou OLED în 2028, un upgrade important față de cel IPS integrat pe variantele din prezent. Tehnologia e deja cunoscută. Panourile OLED livrează culori intense, alb imaculat și negru profund. Se spune că iPad Pro 11 și Pro 12.9 vor aduce astfel de panouri încă din acest an, iar peste câțiva ani ecranele vor ajunge și pe gama Air.

Totuși, Apple se străduiește să integreze pe produsele sale de top panouri microLED de ceva timp. Au apărut zvonuri legate de un Apple Watch cu un astfel de display recent, iar ulterior un astfel de panou ar putea apărea pe iPhone / iPad. Până în 2028 aș zice că vor apărea deja iPad-uri cu ecrane ce folosesc această tehnologie, astfel că e cumva normal ca varianta Air să treacă la un panou OLED. 

De asemenea, se vehiculează de ceva timp că Apple va lansa iPad Air în două variante, similar cu gama Pro. Astfel, ar trebui la un moment dat să debuteze atât un iPad Air cu display de 10.9 inch, cât și o variantă cu panou de 12.9 inch.

Noi tablete Apple iPad Pro ar trebui să sosească fie la sfârșitul acestei luni, fie în luna aprilie, conform zvonurilor apărute recent pe web.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Display-urile OLED ar putea ajunge atât pe iPad Pro, cât și pe iPad Air în următoarea perioadă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google