Prima pagină » Eu nu cred că ea a fost fericită. Sanda Ladoși, mărturii cutremurătoare din ziua morții Mădălinei Manole. De ce crede artista că fata cu părul de foc mima fericirea

Eu nu cred că ea a fost fericită. Sanda Ladoși, mărturii cutremurătoare din ziua morții Mădălinei Manole. De ce crede artista că fata cu părul de foc mima fericirea

de Roboțelul @ iDOR.info
eu-nu-cred-ca-ea-a-fost-fericita-sanda-ladosi,-marturii-cutremuratoare-din-ziua-mortii-madalinei-manole.-de-ce-crede-artista-ca-fata-cu-parul-de-foc-mima-fericirea

O veste tragică a lovit România în urmă cu 14 ani, atunci când a fost anunțat decesul Mădălinei Manole. ”Fata cu părul de foc”, așa cum i se spunea, s-a sinucis cu o substanță toxică, lăsând în urmă un băiețel de un an. Colegă de scenă, dar și prietenă, Sanda Ladoși a fost șocată de aflarea veștii, însă simțea faptul că regretată artistă nu este împăcată cu viața pe care o are.

În urmă cu ceva timp, Sanda Ladoși a mărturisit că a împărțit scena cu Mădălina Manole și că după ce Mădălina a rămas însărcinată cele două au devenit și bune prietene. Artista susține că vorbeau și că se sfătuiau în creșterea copiilor. Cu toate acestea, Sanda Ladoși simțea că Mădălina Manole încearcă să afișeze o viață fericită.

Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sanda Ladoși a povestit cum cele două au participat la o ședință foto cu copiii, ședință foto ce a avut loc în casa Mădălinei Manole. Acela a fost momentul în care ar fi observat că ”fata cu părul de foc” mimează o viață perfectă, aceasta fiind de părere că Mădălina Manole nu era deloc fericită.

Artista a aflat vestea de la televizor, însă a crezut că este doar o glumă proastă.

Citește și: Ce fel de mamă este Sanda Ladoși pentru cei doi copii adolescenți pe care îi are. Chinurile prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Eu am crezut că este o glumă sinistră, prima veste era la emisiunea lui Dan Diaconescu și știindu-l pe el, nu l-am luat o secundă în serios. Aveam doi copii mici, știam că are un copil mic, noi am făcut amândouă coperta unei reviste împreună, o ședință foto care s-a desfășurat la ea acasă. Cât am stat și am făcut ședința foto mi-am dat seama că ea se străduiește să afișeze o viață fericită.

Eu nu cred că ea a fost fericită. Îmi pare rău să spun acest lucru, este strict sentimentul pe care l-am avut eu, dar în timp s-a adeverit că am mirosit bine”, a dezvăluit Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” la Kanal D.

Ce relația avea Sanda Ladoși cu Mădălina Manole

În ciuda faptului că vorbeau, Sanda Ladoși a dezvăluit faptul că nu o cunoștea foarte bine și că în mod evident nu ar fi reușit să o împiedice din a recurge la acest gest.

Pentru ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sanda Ladoși a mărturisit că pentru Mădălina Manole nu a fost suficient faptul că este mamă și că avea tendința de a pune cariera mai presus de propriul copil. Acesta este și motivul pentru care Sanda Ladoși afirmă faptul că Mădălina Manole nu era fericită cu viața pe care o avea.

Citește și: Biografie Sanda Ladoși: Vârstă, CV, carieră și surse de venit. Ce avere a reușit să strângă Sanda Ladoși

Sanda Ladoși a dezvăluit că după ce a văzut știrea la televizor a sunat-o, moment în care i-a răspuns soțul ei. Atunci și-a dat seama că totul este adevărat, izbucnind în lacrimi.

„Nu o cunoșteam foarte bine, nu știu dacă aș fi putut să o ajut să nu facă gestul ăsta. M-a șocat atât de tare pentru că mi-am dat seama că pentru ea a fi mamă nu a fost suficient. Pentru ea, mai presus de copil a fost cariera. Pot să înțeleg acest lucru, dar nu am dreptul s-o judec. N-a putut să gestioneze acest aspect, nu pot s-o judec că a renunțat la copilul ăsta, nimeni nu are acest drept. Îmi pare rău că a ales așa, am crezut că e o glumă proastă. Am sunat-o pe ea și când a răspuns soțul ei la telefon, am izbucnit în plâns și atunci mi-am dat seama că nu e glumă”, a mai spus Sanda Ladoși la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Eu nu cred că ea a fost fericită. Sanda Ladoși, mărturii cutremurătoare din ziua morții Mădălinei Manole. De ce crede artista că fata cu părul de foc mima fericirea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google