Prima pagină » Horoscopul dragostei până pe 17 martie 2024. Zodia care se va despărți de persoana iubită – Playtech Știri

Horoscopul dragostei până pe 17 martie 2024. Zodia care se va despărți de persoana iubită – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
horoscopul-dragostei-pana-pe-17-martie-2024.-zodia-care-se-va-desparti-de-persoana-iubita-–-playtech-stiri

Horoscopul dragostei până pe 17 martie 2024. Urmează câteva zile fantastice pentru unele zodii. Astrologii au dezvăluit care sunt nativii care își vor găsi sufletul-pereche, dar și care sunt cei care vor avea o mare dezamăgire pe plan amoros. Te numeri și tu printre aceste zodii?

Horoscopul dragostei până pe 17 martie 2024. Care zodie va suferi din iubire

Astrologii au dezvăluit care sunt semnele din zodiac care își vor găsi sufletele pereche până pe 17 martie 2024. Cupidon îi va lovi din plin în următoarele zile și vor experimenta emoții dintre cele mai profunde. Stelele se aliniază perfect pentru ei, aducându-le surprize mari pe plan sentimental. În schimb, o zodie va suferi enorm pentru că va pune punct unei povești de iubire. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan amoros!

Berbec

Berbecii nu vor face nicio promisiune persoanei iubite în această săptămână. Nu vă înțelegeți prea bine, așa că trebuie să schimbați foaia. Dacă ești singur/ă, nu vă veți găsi prea curând sufletul pereche. Riscați să întâlniți o persoană care să vă atragă mult prima dată, dar mai apoi să regretați alegerea făcută.

Taur

Taurii cred că dragostea este ca-n basme, dar trebuie să se pregătească pentru suișuri, cât și pentru coborâșuri. Dacă sunt singuri, în această săptămână vor întâlni persoana potrivă pentru ei.

Gemeni

În următoarele zile, Gemenii vor atrage toate privirile asupra lor. Sunt șanse mari ca acești nativi să se îndrăgostească. Dacă sunteți căsătorit/ă, căsătoria decurge de minune.

Rac

Săptămâna aceasta, Racii au mari șanse să îndrăgostească de o altă persoană, dar trebuie mare atenție. Prima dată trebuie să încheiați socotelile din vechea relație, cu diplomație.

Leu

Leii au o sensibilitate ridicată zilele acestea. Încercați să nu mai puneți tot la suflet, deoarece viața nu este numai lapte și miere. Mai ales pe plan amoros!

Fecioară

Fecioarele nu au parte de multă dragoste. Nu știu în ce direcție să o ia cu exactitate. E posibil ca partenerul/a de viață să vă manipuleze, dar nu vă lăsați păcăliți.

Balanță

În ultima perioadă, Balanțele au suferit enorm, dar dragostea pare să funcționeze bine în această săptămână. Aspirațiile pot deveni realitate dacă luptați pentru ele.

Scorpion

Săptămâna aceasta este numai bună pentru Scorpioni. Pregătește-i persoanei iubite o baie cu spumă și scoate vinul de la rece. Bucurați-vă unul de compania celuilalt! Ba chiar ar fi bine să oficializați relația de dragoste.

Săgetător

Partenerii Săgetătorilor pot trece printr-o perioadă grea și să nu știți cu adevărat ce să faceți. Astrele îi sfătuiesc să fie mai buni și să le arate dragostea. Fiți sprijin în această săptămână și motivul pentru care trebuie să zâmbească iar.

Capricorn

Mare atenție în aceste zile! Relația ta s-ar putea să nu traverseze cea mai bună perioadă și să fie puțin mai instabilă. Este posibil ca Capricornii să se despartă de partener/ă.

Vărsător

Acești nativi trebuie să-și mențină relația vie. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării, deoarece monotonia poate fi cel mai mare dușman în cuplu. Dacă ești singur/ă, este posibil să cunoști o persoană care te va face să simți fluturi în stomac.

Pești

Energia din această săptămână nu va fi una tocmai pozitivă pentru Pești. Te vei plictisi rapid și vei dori să treci imediat la următoarea persoană. Nu vă găsiți liniștea pe plan amoros!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horoscopul dragostei până pe 17 martie 2024. Zodia care se va despărți de persoana iubită – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă