Prima pagină » Hoț prins în flagrant într-o stație de autobuz din Târgu Mureș

Hoț prins în flagrant într-o stație de autobuz din Târgu Mureș

de redactia
hot-prins-in-flagrant-intr-o-statie-de-autobuz-din-targu-mures

Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au organizat joi, 14 martie, o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârșirea de infracțiuni în segmentul stradal.

”Cel în cauză a fost prins în zona unei stații de transport interurban din municipiul Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918, în timp ce sustrăgea din geanta unei femei un portmoneu cu bani și documente personale. Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri, iar ca urmare a probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În vederea executării măsurii, polițiștii l-au condus și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Hoț prins în flagrant într-o stație de autobuz din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Hoț prins în flagrant într-o stație de autobuz din Târgu Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type