Prima pagină » HUAWEI P70 ar primi un senzor foto principal OmniVision OV50H de 50 MP; Ce mai știm despre flagship?

HUAWEI P70 ar primi un senzor foto principal OmniVision OV50H de 50 MP; Ce mai știm despre flagship?

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-p70-ar-primi-un-senzor-foto-principal-omnivision-ov50h-de-50-mp;-ce-mai-stim-despre-flagship?

Mai mult ca sigur HUAWEI se pregătește de lansarea seriei de telefoane P70. Ar sosi întâi în China, iar zvonurile recente au arătat că se află în pregătire și un model cu design special, în ediție Huawei ART. Azi aflăm câteva detalii și despre varianta de bază din serie și anume HUAWEI P70. Au apărut informații cu privire la camera folosită de acest flagship.

Dintotdeauna telefoanele din gama Huawei P s-au axat pe cameră, oferind performanțe deosebite la captura foto / video. Surse din China afirmă acum că HUAWEI ar fi ales un senzor OmniVision OV50H pentru camera principală a terminalului P70. Ar fi vorba despre un senzor de 50 MP de 1/1.3 inch, cu pixeli de 1.2 microni. Are OIS, în mod clar, iar senzorul ar trebui să se descurce bine atât ziua, cât și noaptea.

Digital Chat Station susține că s-ar recurge chiar la o soluție 50 MP + 50 MP + 50 MP, astfel că s-ar adăuga și un senzor ultrawide aici, dar și unul telephoto. Terminalul ar folosi camera telephoto / periscop atât pentru captura macro, cât și pentru zoom optic 4X. Același tipster din China mai spune că s-ar folosi display-uri fabricate de către BOE, CSOT, Visionox și Tianma. 

HUAWEI ar integra pe noul flagship un panou OLED de 6.7 inch în diagonală, posibil curbat. Încă nu avem detalii legate de procesor, configurații, dar sunt șanse mari să aflăm mai multe detalii în următoarea perioadă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HUAWEI P70 ar primi un senzor foto principal OmniVision OV50H de 50 MP; Ce mai știm despre flagship?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type