O premieră de neratat pe data de 20 martie, la ora 19:00 la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin care va găzdui spectacolul de comedie „Unde Sunt Banii?”.

Scrisă de talentata Ana-Maria Bamberger, piesa aduce în prim-plan un duo de excepție, Dorina Roman și Marian Tret. Textul piesei a fost premiat la prestigiosul Festival de Comedie FestCo de la București și a primit mențiunea „Highly Recommended Show” la Camden Fringe din Londra, subliniind astfel calitatea și umorul său irezistibil.

„Unde Sunt Banii?” promite să fie o experiență plină de râs și haz, ridicând întrebări pertinente despre bani și viață, dar și oferind momente de relaxare și bucurie în compania unei distribuții remarcabile.

Această comedie este o rețetă câștigătoare pentru un spectacol care ține publicul conectat de la început până la sfârșit, oferind un fin circuit de poante care vin firesc și împlinesc demersul artistic și dramatic.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile pentru achiziționare online, pe platforma bilet.ro, dar și la casieria Casei de Cultură din Reghin.

Nu ratați o seară de distracție și voie bună alături de „Unde Sunt Banii?”! Rezervați-vă locul și fiți martorii unei serii memorabile de râsete și întrebări existențiale!

Vizualizari: 61